Edit: 4 Hafta Önce Cumartesi Saat 1,30 Sularında Tekirdağ Kumbağ Taşıklardan Attım Çapariyi ve Sonucunda 2 İstavrit 5 Değişik Cins Balık Tuttum Sonra Yer Değiştirip Tekirdağ'a Gittim Oradanda Attım Çaparimi ve Sonucunda 8 Adet Balık Tuttum.Yağmur Başlayınca Macera Sona Erdi Fotoğrafları Yogun Ilgı Olursa Koyarım
Yaşınızı bilmediğim için nasıl hitap edeceğimide bilmiyorum ama "fotoğrafları yoğun ilgi olursa koyarım" ne demek.burası mp3 veya film paylaşım platformu değil farkındaysanız.ayrıca imzanızdaki balık istatistiği gözüme çarptı bence ne kadar balık tuttuğumuz ile değilde ne kadar limit altı balığı saldığımızın istatistiğini tutarsak hangi seviyede olduğumuzu anlarız Sagyılar...
tamam haklısınız ben o açıdan demedım fotoları çekmedım fakat balıklar elımde yani isteyen olursa çok çekerım hemen dıye soyledım ama yanlış anlaşıldı o ıstatıstık oylesıne yanı ben merak ederım ne çeşit balık tuttugunu gordugum kısılerın o yuzden yaptım.ıstemeyne koymasın
Tmm kardeşim eğer dediğin gibiyse ben özür dilerim amacım polemik yaratmak değil ama senin kurmuş olduğum cümlelerde tam benim anladığım gibi Neyse diyelim geçelim keyifli ve anlamlı paylaşımlar dilerim ...
Konuyu açtıgıma pısman oldum keske hıç açmasaydım o kelımlerı yazmasaydım ne bıleyım bu kadar dalga geçıleceğını sadece amacım foruma katkıda bulunmaktı foto elımde olmayınca ama gene çekerım kurallara duzenege uyayım dedım pısman oldum bundan sonra eklemeyeceğım balık avı bu konuyu açtıgım ıcın hepınızden ozru dılerım... Allaha emanet olun
hadii dostum hemen kızıp kaçma bizler arasıra yaparız böyle soğuk şakalı karşılamalar beni nasıl karşıladıklarını bir bilsen yerlere yatardın gülmekten
İmzamı duzelttım yogun ılgınız ve ınsan severlıgınız ıcın hepınıze teşekkurler bundan sonrakı açtıgım konularda daha dıkkatlı olucam teşekkurler.
çağatay abimi desem ne desem bilmiyorum ama ben çağatay diyorum affına sığınarak istavritler dışındaki balığın cinsini bilmiyorum dedin bana mırmır gibi geldi ama birazda küçük geldi gözüme yoksa banamı öyle geldi
anladım namık abi yaklaşık 50 kilometre yol yaptık arkadaşla bisikletlerle akıl falan uçtu gitti valla
rica ederim Antalya fatihi Namik abi ayrica baliklar forumun istavrit raporlarinin birinden aldim google da aratinca o cikti
yok yavru balik tutmayi pek beceremem benim icin yemlik baliklari hep arkadaslara tuttururdum verirdim ellerine o,12 mm sumuray misineyi 12-13 no igne yakalayin derdim yemlikleri sonra ben de avcilari yakalar cekerdim yani ben balik halinden yem alip baliga cikmam nede olsa kiyi cocuguyuz tekneyle cikip taze subye arayanlar dusunsun oda bir kasa subyede 1 balik gerisi eglencenin balonlari
bUYRUN Kardeşlerim istavritlerim mır mır değil bu arada fotolar ıyı çıkmadı adam gıbı bır makına alıcam o zaman daha ıyı cekıcem Fotolar
Bilader fotolarını avlakta balığı yakaladığın an çekersen daha iyi olur ,hiç bişi anlaşılmıyor genede teşekkürler paylaşım için