Merhaba aranıza yeni katıldım.Tekirdağ/Kumbağ bölgesindenim.Amatör olarak balık tutmaktayım.Balık tutarken mangal yapmayı severim) Şimdilik bu kadar.Elimden geldiğince sitenize yararlı bir üye olmaya çalışacağım.
Hoşgeldin..Mangal'ın yanında da vardır birşeyler değil mi? Yakaladıklarını mangala koymadan bize de gösterirsin artık
semih'in yaptığı mangala kefilim arkadaşlar, kışın zaten kumbağ'ın soğuğunda ve rüzgarında sahilde mangalsız avlanmak sibirya'da şortla gezmeye benziyor
Aramıza hoşgeldiniz, keyifli paylaşımlar. Bir gün mangala pardon, balığa davet ederseniz seve seve geliriz.
Lütfen, baskı maskı yok, ne baskısı.. Bugün sırf siteye üye dahil edebilmek için işi gücü bırakıp, istanbul' dan Kumbağ' a gittim... Semih' i ikna etmeye... Ne gayret ama... Görünüşe bakılırsa ikna olmuş... Semih, seni burada görmek güzel.. Cevaplara bakılırsa mangalın boyunu büyütmen gerekecek... Levreklere, kalkanlara sahip ol, sağa sola dağılmasınlar, sen de aradan tırtıklama... Görüşmek üzere... Hoşgeldin...
semih bugunlerde kumbağda ne çikiyor balık yapıyormu benımde orda yazlık var haftaya bır dolasmaya gıdeyım dıyordum kendı kendıme balık varsa kalıyım dıyorum bir gun havada gerçı çok soğutur ama
XL mangal kolay, kallavi bir varil alınır, boylamasına iki eşit parçaya ayrılır, alt kısmına dört adet 50x70 profil kaynatılır ( ayakları bunlar olacak ) ızgara olarak en yakın çit teline ulaşılıp, varilin üstünü örtecek kadar kesilir ve mangal üstündeki yerine iliştirilir, çit telinin gözleri büyük olacağından köfteler aralardan ateşin üzerine kaçar, haliyle daha iri malzemeler pişirme yoluna gidilir... Sanırım anladın Ayrıca en son partideki sucuktan kesinlikle pişirilmez
2 haftadır balığa çıkamadım.Bu sabah öğlene kadar bakarım.Gerçi Ersan abiden yedek parça bekliyorum ama eldeki olanaklarla şansımı deneyeceğim av sonucunu ise sanırım yeri burası değil http://www.balikavi.net/forum/forumdisplay.php?f=37 burada yayınlarım.
hoşgeldin aramıza hoşgeldiniz nice avlara.bu arada 2002 ve 2003 haziran ayına kadar kumbağda sağlık ocağında görev yaptım çok güzel bir yer