Salı günü ibrahim hoca ile haberleşip, balığa gitmeye karar verdik. ilk meramızda yoğun yosun vardı hemen başka bir meraya kaydık orada da iğrenç bir yosun vardı. sonra tam umutlar tükenmişken birden aklımıza bir yer geldi. oraya uğramadan gitmeylim dedik. meraya gittiğimizde yosun yoktu. hemen ibrahim hoca bir levrek aldı. sonra ben bir ispendek aldım. sonra bir ispendek aldım ve saldım. sonra bir levrek geldi 1.5 kg. sonra av arkadışımız 3 kg lik bir minekop aldı ve avı sonlandırdık. [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG]
Arkadaşım kutlarım,darısı bizlerin başınada,takım taklavat yazmayı unutmuşsun,heyacandan..bekliyoruz...
bende gittim 2 gün üst üste. gitmediğim alan kalmadı. inanın insanın inmeyeceği korkacağı yerlere indim denize düştüm kalktım 1 tane bile tutamadik. rapalamı taktırdıklarımda oldu tebrik ederim hocam niceleri rast gelsin. pazar günü gene gidecem yeni bi mera keşfettik
herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim. balıklar kum kurdu ile klasik 2'li dip takımı kullanılarak avlanmıştır. 150 gr kurşun kullanılmıştır. çarşamba günü şans bizden yana değildi ama etrafta bayağı şanslı kişiler vardı, 5kg, 3 kg civarı balıklar alındı...
Tebrikler Gökhan hocam.. levrekler güzel.. şu kurt çıkarma işide olmasa gidip denemek lazım ama hiç uğraşmak gelmiyor içimden neopren tulumu yırttım suda soğuktur .. Rastgele..
Tebrikler. Dün yine at cek denemesi yaptım merada ama yine bir şey çıkmadı hatta vuruş dahi yok. Saati mi turamıyorum yoksa hava durumu mu müsait değil anlamadım. Dalgalı havada birde sabaha karşı deneyecem belki o zaman yakalarım.
hooked Tebrikler gökan hocam.Avlak bölgesi 9 harf mi?etrafta baya insan olduğuna göre orasıdır diye tahmin ediyorum.idk
ilk gittiğimiz mekan tahmin ettiğin yer ama orası çok yosun yapınca mecburen ters dalga aradık biraz ve 3. denememizde dalgalı ama yosun yapmayan rüzgarı bile çok az alan, insanı üşütmeyen bir mekan bulduk
Yazmanıza gerek yok hocam,mekanı öğrenmiş bulunmaktayımhihi Çok güzel paşalarda almış pala bıyıklı amca:hungry: :laughing: