Merhaba, sabah kayınçomu bırakmak için gittiğim merada 1 saatlik at çek denemem sonucunda aşağıda ki güzelleri yakaladım (saat 06:30 -07:30 arası yakalandı ) Balık çok olmasa da alanlar vardı umarım bir süre daha devam eder Tekirdağ için gerçekten güzel günler . Hepinize bol şans Uploaded with ImageShack.us Bayramın 2, günü kardeşimle kilitbahire yola çıkmadan önce denize kurt çıkarmaya gidelim dedik saat 14:30 civarı evden çıktık yolda kurt çıkarmayla uğraşmayalım iyisimi at çek yapalım takılır 1 saat döneriz dedim. Rotayı meramıza çevirdik yemli takımla atanlar vardı ikinci balığı aldıktan sonra yanımızda yemli atan arkadaşlar çadırı olduğumuz yere kurdular malum balıkta yakalanınca işgal başlamıştı sahtelerin biri sağımdan diğeri solumdan gelmeye başlayınca yer değiştirdim livarımda 3 balık , suyun dışına çıkardığım halde iyi tasmalayamadığımdan 2 adette kaçırdığım balıkla başka yerlerde denedim sonra balığı tuttuğum yerde ki kalabalık azalınca oraya tekrar döndüm çadırcı arkadaşlarla aynen devam sonuç aşağıda ki gibidir toplamda 1 saatlik av sonucu yorgunluk, yağmur ve yola gidecek olmamdan dolayı avımı sonlandırdım. Bir daha böyle bolluğa ne zaman rastgelinir bilmiyorum ama gerçekten çok keyifliydi inşallah sizlere de istediğiniz gibi balıklar gelir. Cümleten bol şans. Uploaded with ImageShack.us