TEKİRDAĞ-Marmara Ereğlisi Kıyı Raporları Ve Bilgi Paylaşımı.

Konu, 'Tanışalım' kısmında huylu tarafından paylaşıldı.

1. huylu

huylu Serkan

Favori Kamış:
    Okuma Salina Sea Spin
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    4kg civarı vatos ve bolca istavrit:)
    Merhaba sevgili arkadaşlar ve değerli büyüklerim. Ben balıkçılık konusunda çok yeniyim. Tekirdağ civarlarında balık avı ile ilgilenmeye başladım. Bu forum sayfasını bulduğuma çok sevindim çünkü 1 haftadır forumu takip ederek inanılmaz yollar katettim:) Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Rapala düğümünü bile video'ya çekip öğreten ustalarımız var bu çok önemli birsey gelecek nesillere çok büyük bir hediyedir bence.

Kendime gelince ismim Serkan Ankara'lıyım Çorlu dolaylarına tayin oldum ve uzun bir müddet Çorlu'luyum:) Bir Kamu kurumunda memurum.
    Benim Moderatör Arkadaşlarımdan bir ricam olucak. Ben Kıyıdan Balık Avcılığı Bölümüne "TEKİRDAĞ-Marmara Ereğlisi Kıyı Raporları Ve Bilgi Paylaşımı." adı altında bir konu açtım Bu civarlarda oturan balık tutkunlarının birbirleri arasında bilgi paylaşımı ve buluşması için yararlı olabileceğini düşünüyorum. Sonuçta her yörenin kendine göre bir usulü ve yöntemi var. Moderatörlerin bu konuyu üst konu yaparak sürekli görünmesini sağlamasını istiyorum. İzmir,İstanbul,Kocaeli av raporları sayfası gibi Tekirdağ'dan olta balıkçılığı yapanlarında bir konusu olsun diye düşünüyorum.

2. gogo71

gogo71 GÖKHAN

En İyi Avı:
    5.7 kg levrek
    öncelike bu konu çok işimize yarar, ben yeniçiftlikten gökhan :) aslen kırıkkaleliyim ama ankara ve ankaragücü hastasıyım 5 yıldan beri yeniçiftlikte yaşıyorum, at çek yapacaksın herhalde rapala düğümlerine merak sardıysan :) en kısa zamanda bir organizasyon yapalım derim ben hemşerim :)

3. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
  4. huylu

huylu Serkan

Favori Kamış:
    Okuma Salina Sea Spin
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    slm

o konuyu görmemiştim. ama az önce inceledim terkedilmiş bir konu o yüzden ben konu açmıştım. Orda veya burada biryerde buluşalımda birseyler yapalım diye düşünüyorum.

5. huylu

huylu Serkan

Favori Kamış:
    Okuma Salina Sea Spin
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    slm

valla neden olmasın hocam yeniçiftlik taraflarından çok güzel kalkan haberleri alıyorum. at-çek işine gelince yine yeniçiftlik ve Nato limanı taraflarında biryerlerde bu işide denemeyi düşünüyorum. valla organize olursak neden olmasın olur tabikide gideriz beraber:)

6. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Aramıza hoş geldin, keyifli paylaşımlar dilerim.