Merhaba sevgili arkadaşlar ve değerli büyüklerim. Ben balıkçılık konusunda çok yeniyim. Tekirdağ civarlarında balık avı ile ilgilenmeye başladım. Bu forum sayfasını bulduğuma çok sevindim çünkü 1 haftadır forumu takip ederek inanılmaz yollar katettim Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Rapala düğümünü bile video'ya çekip öğreten ustalarımız var bu çok önemli birsey gelecek nesillere çok büyük bir hediyedir bence. Kendime gelince ismim Serkan Ankara'lıyım Çorlu dolaylarına tayin oldum ve uzun bir müddet Çorlu'luyum Bir Kamu kurumunda memurum. Benim Moderatör Arkadaşlarımdan bir ricam olucak. Ben Kıyıdan Balık Avcılığı Bölümüne "TEKİRDAĞ-Marmara Ereğlisi Kıyı Raporları Ve Bilgi Paylaşımı." adı altında bir konu açtım Bu civarlarda oturan balık tutkunlarının birbirleri arasında bilgi paylaşımı ve buluşması için yararlı olabileceğini düşünüyorum. Sonuçta her yörenin kendine göre bir usulü ve yöntemi var. Moderatörlerin bu konuyu üst konu yaparak sürekli görünmesini sağlamasını istiyorum. İzmir,İstanbul,Kocaeli av raporları sayfası gibi Tekirdağ'dan olta balıkçılığı yapanlarında bir konusu olsun diye düşünüyorum.
öncelike bu konu çok işimize yarar, ben yeniçiftlikten gökhan aslen kırıkkaleliyim ama ankara ve ankaragücü hastasıyım 5 yıldan beri yeniçiftlikte yaşıyorum, at çek yapacaksın herhalde rapala düğümlerine merak sardıysan en kısa zamanda bir organizasyon yapalım derim ben hemşerim
Serkan merhaba, Bu konuda hazır bir başlık var ama? Bir bakıver istersen. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=28611 selamlar.
slm o konuyu görmemiştim. ama az önce inceledim terkedilmiş bir konu o yüzden ben konu açmıştım. Orda veya burada biryerde buluşalımda birseyler yapalım diye düşünüyorum.
slm valla neden olmasın hocam yeniçiftlik taraflarından çok güzel kalkan haberleri alıyorum. at-çek işine gelince yine yeniçiftlik ve Nato limanı taraflarında biryerlerde bu işide denemeyi düşünüyorum. valla organize olursak neden olmasın olur tabikide gideriz beraber