bu sene lüfer bereketli geçmişti ama levrek sezon açılışını yapamamıştık. yine lüfere at çek yaparken birden oltaya bir dev bindi. o devi 2 dk lık bir uğraş sonucu kıyıya aldım. 2 dk olmasının sebebi çok kötü bir makine ile at çek yapmış olmam. balık 5.7 kg geldi. levreğin yanında 2 adet de lüfer geldi promosyon olarak. 750 gr ve 450 gram. resimler
Tekirdağ da neler oluyor? Birbirinize nazire mi yapıyorsunuz arkadaşlar. Raporlar ard arda geliyor Tekirdağ'dan. Levrekten sonra lüfer tuttuysan ayıp olmuş. Öyle değilse, tebrik ederim. Harika bir balık. Bende motivasyon tamam.
Maşallah tebrik ederim tekirdağdan raporlar gelmeye başladı biraz gözümüzü şenlendirdiniz. avınızın devamı dileğiyle rast gelsin.
sa kardeş mükemmel balık almışsın tebrik ederim afiyet olsun kardeş sakıncası yoksa avda kullandığın sahtenin marka ve model yazabilirmisin
Tebrik ederim , harika bir paşa . Nacizane bir fikrimide iletmeden edemeyeceğim. Böylesi güzel bir hayvanı sergilerken kaldırma yatırıp reklam dubası önünde pozlamak bana biraz ters geldi. Levreğinde bir şanı var kendine göre. Ondan ona paşa diyoruz Ben böyle güzel bir balık yakalamış olsam omzuma , kafamın üstüne falan koyar öyle gezerdim ortalıkta Not: Sakın kötü eleştiri diye düşünmeyin , sadece o an hissettiğimi paylaşmak istedim. Tekrar tebrik ederim .
tekirdağ çoştumu ne maşallah maşallah,iyi denk getirmişsin paşayı resimlere bakılırsa diğer raporlar dahil..tam havası imiş levronun:hungry: tebrik ederim
Bu nedir birader; Levreğin sandığımdan daha da büyüğü varmış demek ki Bu gördüğüm en büyük levrek. Benim rekorum 400Gr Tebrikler.. Fikir İnşaat Emlağı yazdım. geleceğim Tekirdağ'a)
Tebrikler Gökhan paşanın maşallahı var:thumb: yalnız ilginç olan balık biraz enine büyümüş hafiften obez bi levrekhihi
1 kg ağırlığa kadar olanlara İSPENDEK(40 CM altı),5 kg üstüne PAŞA denir.Senin balık PAŞAOĞLU PAŞA maşallah