( kasım ayında )Sabah erken saatlerde yola çıkarak At-çek yapmak için meramıza gittik arkadaşlar.Saat 06:30 At-Çek yapmaya başladık. ilk atış ikinci atış derken aradan yaklaşık 2 saat geçmişti.Artık dönme zamanı geldi derken son bir atış dedik ve sahteyi denize bir daha yolladım. Sahtemin arkasında kocaman bir göz ve ağız gördüm, tüyyy be samur sahteye saldıracak derken, inanılmaz bir kuvvetle bir ağırlık bindi kamışa ve o kocaman kuyruğu gördüm ve arkadaşlara bağırdım oldu bu sefer yakaladım dedim. Kalamadan öyle bir almaya başladı ki heyecandan kaçırdım diye yüreğim ağzıma geldi paşa çekti ben çektim paşa çekti ben çektim derken (4954gr'lık)kuzuyu kucağımıza aldık. Öyle bir mücadeleyi kazanmıştım ki mutluluktan ayaklarım yere basmıyordu. Tam sahteyi çıkarırken bir arkadaşım daha aynı heyecanla seslendi varan iki diye iki mücadeleyi de başarılı bir şekilde sonuçlandırdık.Arkadaşıma bu heyecanı yaşatan paşa ise 3175gr'dı. Herkese nasıp olması dileğiyle. Kamış: Okuma V-System 10-40 Makine : Catana3000 - Daiwa Ballistic 4000 Kullanılan Sahte: Daiwa Shore Line Shiner Z 14cm 25.6gr Raibu Iweshi : Pelican Nitro 44 130mm
tebrikler bol şanslar bu arada konuyu daha önce açmışmıydınız ? fotoğraflar net şekilde sansürlenmeden önce ben görmüştüm gerçi civarı bilenler sansürde olsa neresi olduğunu anlayacaklardır bu arada ben gördüm derken belki başka bir sitede olabilir.. rasgele
gerçekten güzel av olmuş ellerinize sağlık bu arada hangi foruma baksam raporlara sizin rapor eksik olmuyor heryerdesiniz valla
PAŞALARIN PAŞA'SI , TEKİRDAĞ'IN PAŞA'SI Oğuzhan Kardeş merhaba.Tek kelimeyle bravo.Maşallah , Allah daim etsin inşaallah.Genç kardeşlerimizin , trofe avlarının raporlarını görmekten , büyük bir onur duyuyoruz.Sizden ufak bir ricam olacak.Eğer uygun olursa tabi.At-çek avcılığını genellikle hangi aylarda yapmalıyız?Rapala halkası kullanmalımıyız?Zemin olarak , ne gibi yerlerde avlanmalıyız?En çok verim aldığınız rapala marka , model ve renk numaraları hangileridir?Sorularım biraz özel oldu galiba.Bursa'dan , Tekirdağ'ın At-çek Ustası Oğuzhan Kardeş'e kucak dolusu selâmlar.Herşey gönlünüzce olsun inşaallah...reeling mrsparkle
oğuzhan tebrik ederim, güzel balıklar güzel av, marayı gizlemen kadar doğal birşey yok, bu kadar tepki toplamasının sebebi okadar fotograflarla uğraşıp vakit kaybetmektense evde tezgahın üzerinde iki foto çeksen tamamdı, ayrıca ercan abinin kastedmek istediği şey sanırım sorduğu konunun daha fazla bilgi içerip bilmeyenlere faydasını arttırmak için olduğunu düşünüyorum. tekrar tebrik ederim. emek verip paylaştığın için. avların daim olsun.
iyi dilekler için bende teşekkür ederim. ercan abinin işteğini kişisel bir istek olarak dusundugum için samimiyetimden dolayı numaramdan görüşmek istedim.