Herkese merhaba bu sezon rapor pek açma fırsatım olmadı işten güçten ama balık tutma keyfindende geri kalmadık 3 ay içinde ve yakın zamanda yapmış olduğum avlardan kareleri paylaşmak istedim..Buyrun görseller güzel bi ekim zamanı sabah suyunda lüfer diye sevinip ama kıyıya gelince sahteye resmen saldırmıs 2 tane güzel zargana ve akabindeki hedef balık gene bir ekim sabahı 34,40,45 cm lik ortaya karışık büyük olan lüfer açıkta bindi baktım kalama fena gidiyor dedim levrekmi acaba ama okadar uzakta levonun ne işi var dedim biraz kıyıya gelince su üstünde zıplamaya basladı dedim güzel bi kaba lüfer 1.130kg gelmişti kendisi ve bir kasım sabahı hava daha karanlık,güzel dalga var hedef levrek iken 40 ile 47 cm lik 2 adet dişli.. Atıp cekerken birden kıyıya 6 metre kala birşeye takıldı sahte dedim taşa taktırdık ilk 2 saniye tepki yok birden kalama sesi ile irkildim cagrı kardesim biraz uzakta idi dedim levoyu aldım cagrı gel nedense hic su üstü yapmadı dalgaların icinden kıyıya cekene kadar gene levrek sanarken cıkardıgımda levrek ebatlarındaki bu tosuna çok sevinmiştik 3 lü kancalardan 1 tanesini komple sokmeyi basarmıstı kendisi 1.330 kg geldi kendisi.. ve ardından 40 cm lik birtane daha tutup avı sonlandırmıstık güzel gündü.. ve buda yakın zamanda olesine takılırken gelen zargana Avlarda kullandığım ekipmanlar resimlerde mevcuttur bunlar dişliler ya levolar nerde onlarda part 2 de geliyor..Herkese rastgelsin
teşekkür ederim hepimize rastgelsin part 2 yide attım sizin avlarınızıda gıptayla izlemekteyim ellerinize saglık teşekkür ederim teşekkür ederim levo çalışmaları devam etmekle beraber azbucuk rapor atabildim
Koray forumlara geri döndü Hepsini nerdeyse daha önce görmüştüm zaten hemde canlıykenhihi ama yinede gözlerimiz şenlendi tebrikler agacım :thumb:
koray kardeşim ellerine sağlık güzel avlar yapmışsın. Çok merak ettim kofana kaç kişiyi doyurdu acaba :hungry:
cuarasız foto çekinmem diyorsun yani tebrik ederim güzel balıklar yakalamışsın geçmişte nicesine rasgelesinreeling
Koray başım döndü ya. Hangi avına imreneyim, hangi raporu tebrik edeyim, hangi resimdeki balık için keşke bana da gelse böylesi diye iç geçireyim şaşırdım