Çarşamba günü öğle saatlerinde Hüseyin abi aradı gece saat 12-1 e kadar bir yerlere gidelimmi diye tamam abi dedim.Lüfere at çek yaptığımız avlağın derinliği 14-17 metre arası idi dolayısıyla levreğe denk gelemiyorduk lüferde güzel av verdiği için levrek pek aklımıza gelmiyordu.Akşam giderken sahtelerden sadece ıma ,rapala down deep ve daıwanın laser sardinini aldım. İlk atışıma ıma ile başlamıştımki Hüseyin abinin avaz avaz bağırarak beni çağırdığı duydum herhalde sahtesi dolaştı dedim misinaya at çeke yeni başlamıştı bi kaç tane lüfer alınca gözü at çekten başka bi şey görmez olmuştu. Hüseyin abinin bulunduğu yere yaklaşmaya başlayınca suyun üzerinde bir mücadelenin olduğu gördüm koşmaya başladım o taraf doğru balıkta suyun üzerine çıkmıştı bu kocaman bi sırtıkaraydı abi kalama ver abi kalama ver diye bağırmaya başladım Hüseyin abinin yanına geldiğimde kamışını elinden almaya çalışırken balık misinayı patlattı sahte ile birlikte gitti.Abi neden kalama vermedin dedim sana o kadarda bağırdım dedim ben seni hiç duymadımki dedi hala elleri titriyordu.Birer sigara içtik ben gidiyom abi dedim devam edeyim at çeke hüseyin abi ben artık atmıyorum çay içmeye gidicem dedi. sahteyi değiştirip başladım atmaya 3. atışımda balığın sahteyi kıyıya kadar kovaladığını sonra geri döndüğünü gördüm aradan 45 dakika geçti ümidim kırılmaya başlamıştı kendi kendime keşke lüfere atsaydım, keşke levreği denemeseydim diye konuşurken aniden bi şey asıldı sahteye balık büyük bişeydi kafa atmalarından belli oluyordu içimden alabilecekmiyim acaba diye geçirdim 15 dakika sonunda kıyıya kadar gelen balık son bi hamle yaptı tekrara sarmaya başlayınca hiç tepki vermedi gücü iyice bitmişti kaçan sırtıkaradan sonra deniz ana bana 4kg 750 gr'lık bu paşayı hediye etmişti.
tebrik ederim çok güzel bir av olmuş ağzımın suyu akıyor böyle tekirdağ dan.çanakkaleden..hatta karadenizden trofeleri görünce biz burda acıları oynuyoruz bu sene çok nadir tutar olduk oda bunların yanında bebe Tayyar beyin videolarını izledim..bu aralar adamlar paşaları iştimaya ciziyorlar tlf da da biraz konuştuk bu gün..gidip oralaramı taşınsam ne yapsam bilemedim bizim burda denizin hiç tadı yok..sanki biri hergün ütülüyor denizi..bildiğin cam haftalardıridk
Tebrikler harika bir paşa of offf yanıyoruz böyle paşaları görünce bu arada balığı belirttiğiniz sahtelerden hangisi ile aldınız acaba
Harika bir av olmuş, kaçanlarla ve ele geçenle, tebrikler, nicelerinin rastgelmesi dileğiyle selamlar....
Abi tebrikler tekirdağ şova devam ediyor. Şöyle bir org yapmıyorsunuzki gelelim hem tanışalım, hem şu işin keyfine varalım selamlar
20-30 saniyelik lüfer mücadelesinin tadına doyum olmuyorken, 15 dk güzeller güzeli bir paşayı tahmin edemiyorum. Tebrikler
tebrik ediyorum çok güzel bir paşayı kandırmışsınız. işin en güzel yanıda tam ümitlerin tükendiği anda gelmesi olmuş.bu atçek işi gerçekten sabır işi tam yeter artık diyorsunuz bir anda paşa biniyor oltaya tüm avlarınız böyle güzel olsun.