15 Kasım gecesi arkadaşım aradı bu gece bi bakalımmı ne var ne yok diye akşam saat 7 gibi avlağa vardık saat 10.00'a kadar atçek ile uğraştık bırakın balığı vuruş bile alamadık 12 ye kadar yemli deniyelim dedik yemlidede bi şey çıkmadı saat 12 de evlere döndük eve dönürkende suçlu aradık avaba hangimizde uğursuzluk var diye.Cuma günü farklı avlak denenemeye karar verdik avlağa vardığımızda yemli olta atan vardı 3-5 kişi kovalara baktık baya bi balık almışlar cuma gecesi atçek ve yemli olmak üzere 16 adet lüfer 19 sarıkanat 2 adet istavrit 1 adet minekop bu arada gecenin sürprizi sahte ile minekop ve istavrit yakalamam oldu. Kamış:Okuma V System 9 Makina:Okuma trio 40s Misina:Savager ip misina Sahteler:daıwa ve duonun muhetelif sahteleri kullanılmıştır yem olarak istavrit yaprak yem ile alınmıştır balıklar[/url]
Abi iki kez aradığını gördüm farklı günlerde ama müsait olmadığım zamanlardı açamadım sonrada geri dönüş yapamadım kusura bakma. Hastalandık bu ara balığa pek gidemiyorum anca haftada 1 gün oda zor zor Kaçan balık olsun abi mühim değil illa tutarız şu ara yeniçiftlikteyim 1-2 hafta Tekirdağa dönünce ararım seni.