merhabalar, aşağıya resmini de ekleyeceğim sahtelerle ilgili yorumlarınızı merak ediyorum.. Genellikle Tekirdağ , ara sıra da Saros'da kullanmak üzere alacağım sahtelerdir. Şu sıralar rapala max rap ve kendo sahteleri kullanıyorum. Mommotti'ler 140mm ya da 190 mm olmasının levrek avında nasıl etkileri olur? idk . hepinize teşekkürler bol şans. IMA SASUKE 120 17 GR 12 CM MOMMOTTI 190 MM GBA VE BAR MODELLERİ MOMMOTTI 180 MM MUL
Mommotti ile alakalı her türlü bilgi videolarda mevcut. Levrekte bir numara ama yedirebilirsen http://www.youtube.com/user/solorobalizas http://www.youtube.com/watch?v=CYQWlFEuFkQ
Birtane MOMMOTTI 140 MM MUL var elimde yüşü çok güzel. SASUKE zaten kendini kanıtlamış bir sahte. Uygun zaman uygun merada hertürlü iş yapacaklarını düşünüyorum. Herşeyden önemlisi şans olmalı insanda, o da bende yok
teşekkürler Murat abi. mul 180 düşünüyordum ve alacağım.. şans önemli faktör olmazsa olmaz tabi umutsuz olmamak gerek diye düşünüyorum :thumb: bol şanslar
mommontti kendni kanıtlamış bir sahte. facebookta seaspin adlı sayfada tutulan levreklerin hepsi mommonnti ile alınma. bar modelinden 2 tane al imkanın varsa çok iyi iş görecek. yada magnetoda alabilirsin fiyatı daha ucuz rengi modeli aynı. kodunu unuttum
MUL olanın rengi resimde görülen halinden çok çok daha güzel. Sudaki yansıması aksiyonu falan gerçekten harika. Ben o sahteyi farklı bir forumda kazandığım hediye kuponuyla almıştım, iyiki almışım
Teşekkürler Çağatay. Sanırım kullanıyorsun ve Tekirdağ için uygun, Bar modelinden 1 adet alacağım, imkan olur da ben seçenek arttırmak istediğim için, lüferde çok iş göreceğini düşünerek GBA'da almak istiyorum ayrıca MUL modelinden de göremeden umutluyum.. 1 sasuke 3 mommotti yeterli olacaktır. bol şans Murat abi umarım öyledir. bazen resmine bakarak sahte almak hele ki pahalı sahteyse pekte iyi bir seçim olmuyor. fikirleriniz değerli teşekkürler
gba modeli uygun, akın balığını kaçırdım ben bu srne levrek siftağı yapamadım. ama lüferde dibine vurdum diyebilirim. storm'un yeni çıkan sahteleri var. onlardan aldım 3 tane. telefondan yazdıgım için resim yüklemede zorlanıyorum. kusuruma bakma. ama tercih ettiğin sahteler gerçekten çok güzeller. ve garanti veriyorum bar modeli ile çok levrek alacaksın. alamazsan 2. yi ben hediye etcem size iddialıyım :-D
lüferde bizde öyle yeterince yakaladık, nefsimizi körledik, iyi sezon geçti. hediye için teşekkürler hihi hihi (levrekle henüz tanışmadım ) umarım faydalarını görürüm...
inşallah 2 adet BAR 2 Adet MUL aldım yarın bende kısmetse.. kayınçoya birer takımı, ikizler gibiyiz aynı sahtelerden yüzdürüyoruz. pazar günü denerim artık
teşekkürler, deneme yaptım çok güzeller yalnız 1 cmlik fark çok farkmış sahteler gelince anladım 18 cmlik daha kibar duruyor yanında.. ayrıca atımları harika, umarım faydalı olurlar
Momotti 14cm BAR ispendek, levrek, lüfer suda o an ne varsa yakalar. BIR da levrek için süper bir yemdir. Benim BAR lüfer diş izleri ile tanınmaz durumda, yenisini almaya da gerek yok, hala levrekte işe yarıyor. Sarı alacak olursanız GBA yerine GLWG yi tercih edin.
19 cm bar ve 18 cm mul aldım önerileriniz için teşekkürler. bir dahaki alımda değerlendireceğim. ayrıca iş yapıyor olması da sevindirici.. ilk avlayacağım balığı merakla bekliyorum hihi
balık yok sahte alıyom ! bunlar konusunu açmış olduğum ve alınan sahteler... bar 19cm(34 gr) , mul 18cm(26gr) bugün bana ulaşanlar, tekrar konu açmak istemedim.. eh artık deneyeceğiz bar ve agu 14 cm (16gr) gwgl 19 cm (34gr) glb 18 cm (26gr)
Sahteler hayırlı olsun. Gayet güzeller. Bende evelsi gün aldım Bar kodlusunu (18cm) Uzak atım, az dalan sahtem pek kalmamıştı. Umarım nasipli sahtelerdir.