TEKİRDAĞ YARDIMMMM!

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında undercut tarafından paylaşıldı.

1. undercut

undercut OKTAY

Favori Kamış:
    okuma v system 2.40 10-40gr
    Favori Makine:
    okuma sna pro25-daiwa regal 3000ia
    En İyi Avı:
    sazan 2.2 kg,turna 56 cm,levrek 4.2 kg
    Bugün(26 kasım) nöbet iznimi fırsat bilerek biraz at çek yapayım dedim.Saat 15.30 gibi deniz kenarında oldum.Su bulanık denz orta dalgalı.Dedim tam zamanı hadi paşayı kandırma zamanı :) ama neerrde:rolleyes: atıyorum çekiyorum YOSUN. ya oltaya takılmış ya da tamamen sahteyi kapatmış:mad: 2 saatlik uğraş sonucu vuruş alamadan evin yolunu tuttum:(

Benim sormak istediğim tekirdağdaki arkadaşlarda aynı problemle karsılasıyorlar mı? Karşılaşıyorlarsa nasıl bir çözüm buluyorlar. Karşılaşmıyorlarsa nerde avlanıyorlar? Bölge olması yeterli nokta avlak istemiyorum kesinlikle.
    Yardımlarınızı bekliyorum

2. Nixdorf

Nixdorf Ayhan

Favori Kamış:
    N.S. KN Saltwater 802M, Savage Gear MPP 2,51
    Favori Makine:
    Daiwa Legalis 3000 SH, D.A.M. Quick FZ 30
    Bu konuda yapabileceğin birşey yok ki Oktay. Ben aynı durumda olduğumda hemen oltamı toplayıp aklıma gelen başka bir merada şansımı deniyorum. Çünkü her atışta sahteden yosun temizlemek kadar sinir bozucu, avdan soğutan bişey olamaz herhalde.
    Bir de, her ava çıktığında balık alacağını düşünme bence. Böyle bir beklentiyle balığa çıktıkça daha çok canın sıkılır. Mesela ben her seferinde sahteleri yüzdürmeye gidiyorum diyorum :)
    Mera konusunda herhangi birinin bölge söyleyeceğini yada buraya yazacağını zannetmiyorum açıkçası. Ama arkadaşlarla beraber avlanmak istersen red etmezler herhalde ;)

3. undercut

undercut OKTAY

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler
    Bu bir av teklifi mi :D

4. Nixdorf

Nixdorf Ayhan

Favori Kamış:
    N.S. KN Saltwater 802M, Savage Gear MPP 2,51
    Favori Makine:
    Daiwa Legalis 3000 SH, D.A.M. Quick FZ 30
    :)
    Keşke davet edebilsem Oktay.
    İş tempom biraz yoğun, o yüzden ne zaman fırsat bulursam o zaman balığa gidebiliyorum. Bulduğum fırsatta gece 1 den sonra olabiliyor :(
    O yüzden kendi adıma konuşamadım, diğer arkadaşlar adına tahminde bulundum. Bildiğim kadarıyla T.dağ tayfası beraber avlanıyorlar. Ve yayınladıkları raporlardan da ne kadar iyi olduklarını görebilirsin ;)
    (Aman maaşallah, nazar değmesin güzel şehirimin balıkçılarına...)

5. gogo71

gogo71 GÖKHAN

En İyi Avı:
    5.7 kg levrek
    tekirdağ kıyılarında at çek yapacaksan ve denizde dalga varsa yosun kaçınılmaz oluyor, daha düşük havalarda şansını denemen gerekiyor. daha düşük havalarda ise malesef levrek efendi çıkmıyor piyasaya :) tabanı taşlık olan yerleri denemelisin, ama derinliği fazla değilse ucuz sahtelerini dene bu tip avlaklara alışana kadar...
    yosun çok can sıkıcıdır, at çek avının bana göre tek olumsuz yanı... yosunsuz bir av için çokça bilinene ve bu sene birçok lüfer veren limanı deneyebilirsin...

6. undercut

undercut OKTAY

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    teşekkürler bilgiler için.

7. brikol

brikol Barış Korkmaz

Favori Kamış:
    EUROFISH ANGEL SPIN 270
    Favori Makine:
    EUROFISH MAGNETIC 30
    En İyi Avı:
    Kofana 51 cm
    Zaten o kadar yosunun çöpün arasında levrek olacağını sanmıyorum. En kötüsü sabahın köründe kalkıp ava gidiyorsun deniz çöp ve yosun kaynıyor. Ama galiba bu yosun hava durumuyla alakalı. Doğru havaları takip ederek yosundan kaçmayı öğrenebilmek mümkün olabilir. Tabi bu öğrenme süreci ne kadar sürer onu bilmiyorum.

8. undercut

undercut OKTAY

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Bahsettiğim çöp değil.Marmaranın klasik yosunu. Tekirdağ levrek raporlarına bakmanızı tavsiye ederim :D Ben hergün tekrar bakıyorum sadece bakıyorum:eek: