Herkese merhabalar neşeli saatler bol bereketli avlar Arkadaşlar konu başlığındanda anlaşılacağı üzere Tekirdağ Yeniçiftlikte methini çok duyduğum fakat hiç gitmek nasip olmayan ismini dahi bilmediğim bu göl hakkında sizlerden yardım talep ediyorum Gölün yanlızca Tekirdağ Yeniçiftlikte olduğunu biliyorum. Buraya İstanbul'dan nasıl gidilir hangi takım ve yem kullanmalıyım hangi tür balık çıkıyor ve gölün son hali nedir bu konularda bana yardımcı olur iseniz çok sevinirim şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın
yeniçiftlik gölü bahsettiğiniz bu göl.Yeniçiftlik köyü üstünde bulunan Türkmenli köyündeki mevcut baraj gölüdür öyle amam aman büyük değildir balık popilasyonu sazan olmakla beraber verimsizdir.Ancak kendi vasıtanızla ulaşım sağlayabilirsiniz.Bol şanslar.
Gösterdiğiniz ilgi için teşekkürler Pekala en azından bu bölgeye yakın tavsiye edebileceğiniz av bakımından verimli göl var mı ?
Merhaba Mustafa.. Biz geçen hafta Yeniçiftlik barajında Sazan ve Yayın yakaladık. Yarımşar kiloluk oldukları için suya iade ettik. Yani orada balık var.. Ağustos'un 15 inden sonra herhangi bir c.tesi gelirsen sana orayı tam olarak öğretiriz.. Tesadüfi gidersen pek bişey alabileceğini sanmıyorum. Mahşerin 3 Balıkçısı sana zevkle bildiklerini öğretir.. Şimdilik hoşçakal..
çorlu Emlak Konutlari Sayın Ulvi Abi ben bir zamanlar emlak konutlarında bilardo salonu işletiyordum hatırladığsan.Seni burada bulmaktan çok mutlu oldum.Tekrar konuşuruz.Kendine iyi bak abicim.saygılar
Herkese merhaba. Ben Tekirdağ merkezde öğrenciyim. Acaba bu Yeniçiftlik barajı hakkında daha detaylı bilgi verebilir misiniz?
Ulvi ağbi göstermiş olduğunuz bu sıcak ve samimi ilgi için öncelikle çok teşekkür ederim. Ayrıcada size abi dediğim için de affınıza sığınıyorum fakat resmiyetten fazla hoşlanmadığım ve bu sitedeki herkesi bir abi kardeş olarak gördüğüm için size'de abi diye hitap ettim umarım bir kusur işlememişimdir Ulvi abi nazik davetinize gelince İnşaallah gelmeyi çok isterim fakat C.Tesileri tam gün çalışıyorum ancak Pazar günleri izinli olabiliyorum Ayrıca sizler gibi abilerimin tecrubelerindende faydalanmak beni ziyadesiyle memnun eder. Tekrar gösterdiğiniz bu sıcak ilgiye teşekkür eder sağlık ve afiyette kalmanızı temenni ederim saygılarımla
Günaydın Emin.. Hatırlamaz olurmuyum hiç,bende çok sevindim.. Yolun ne zaman buralara düşerse beklerim.. Hoşçakal şimdilik..
Günaydın Mustafa;Pazar günüde gelebilirsin hiç dert etme.. En azından yeri ve bölgeyi öğrenirsin.. Teşekkürede gerek yok biz zevkle yaparız paylaşımları.. Kendine iyibak vede hoşçakal..
Herkeze selamlar. Yeniçiftlikte akrabalarım olduğu için senede bi kaç kez gitme fırsatım oluyor. Yeniçiftlik baraj göletinde iki kez olta salladım. fakat ne sazan alabildim. nede turna yayın vs. sadece iki üçtane ufak testere geldi... göletin etrafı çorak ağaç yok o yüzden yazın gidicekler tedbirli gitsin kavrulmayın.. kısmetsizliğimden olabilir balık alamayışım ama yöre halkıda pek talep etmiyor orayı. genelde tekirdağ barajını tavsiye edebilirim. tekirdağ hayrabolu yolu üzerinde. birde gerçekten çok büyük yayınların çıktığı biryer olduğunu söyledikleri silivri küçük seymende bir gölet var doğası çok güzel ailecede gidilebilicek biryer. ben çok kısa birsüre olta attım. ve bir kamışımı kırdım artık gelen neydi bilmiyorum sonra bidahada vurmadı vaktimde yoktu dönüş yaptım. yöre halkı 10 15 kiloluk yayınların çıktığını söylüyor o gölette. meraklısına tavsiye. ama ben yayın sevmediğim için avlamakta istemiyorum herkeze bol şans rastgele. artı bu cumartesi geceside tekirdağ tarafında bir gölete gidiyorum bu mevsimde pek tavsiye etmeselerde avcılık damarım kabardı sanırım şayet verimli bi av olursa yayınlarım. bu göletin adını şimdilik vermiyorum arkadaşlar
merhabalar eskiden cok iyi balik vardi 5-6 sene oncesine kadar sonra ne olduysa gol tamamen deisti ilk once sahan tarzinda yosunlar olustu sonra kim attiysa testere cikmaya basladi (testereyi genelde canli yem yaparlar dersisi sert oldugu icin)israili saymiyorum zaten beter balik heryerde var.kizilkanat, yayinda varmis duyduk ama hic gormedik. birde golun dibini midye kaplamis durumda orda en guzeli isaret parmagi buyuklugunde kizilkanati samndrali takima takip iri testereleri beklemek
dediğiniz göle gitmek sadece zaman kaybıdır. bize yakın olmasına rağmen gitmiyoruz. testere ve israil sazanı istila etmiş durumda orayı.
testere cikiyorsa ne ala (1kg ya kadr cikiyorlar) ben fantazi yapcam ozaman sali gunu kismetse ordayim