Saat sabah 05:00.Henüz kalkmışız sahur sofrasından.İsmail abinin telefonu ile balık vaktinin geldiğini anlayıp takımları alıp koyulduk yola.Gun daha agırmamıştı ama biz oltaları çoktan suya bırakmıştık.Babam balık almaya başlamıştı bile.Bir 10 dakika içinde 10-20 adet istavriti atmıştık kovamıza.Ancak ben ve ismail abide siftah yoktu.Güneşin ilk ışıkları ile bizde başldık balık almaya.Önce 1-2 derken sonraları 8 li 10 lu gelmeye başladı balıklar 1-2 saat içerisinde ise biz ve ismail abi kovalarımız doldurduk bzile beraber 7-8 aile yi de taze balıkla iftar yapmasını sağladık. [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] Uploaded with ImageShack.us
Tebrikler güzel av inşallah banada nasip olur böyle bi bereketli av bigün kendimi avcılık adına geliştirdim ama nasip kısmet işi işte bendede o yok galiba fazla balık tutamıyorum neyse saygılar rasgele.
bugun ruzgar yuzunden cıkmak ıstemedım ancak aksam uzerı ruzgar bayagu bur kesılmıs ve balıkcılarda baslamıslardı balıga ama yarın ınsallah ramazanın bıtmesıyle beraber daha rahat bır gun gecırecegım ve ınsallah yarın luferıde deneyecegım
Tebrikler gelen balıklarla beraber keyifli bir gün geçirmişsiniz.Ama üstünüzden çıkarmadığınız tulumla keyfiniz kaçabilirdi.Tekneye binince hemen tulumu çıkarmak lazım çok tehlikeli.Bundan sonraki avlarınız daim olsun.Hayırlı bayramlar.
tebrikler çok güzel bir av olmuş anlaşılan, lüfer sonuçlarını bekliyoruz dörtgözle... haftaya yeniçiftlikte lüfer deneriz belki de