tekirdağ-yeniçiftlik istavrit avı

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında burock2010 tarafından paylaşıldı.

1. burock2010

burock2010 burak

Saat sabah 05:00.Henüz kalkmışız sahur sofrasından.İsmail abinin telefonu ile balık vaktinin geldiğini anlayıp takımları alıp koyulduk yola.Gun daha agırmamıştı ama biz oltaları çoktan suya bırakmıştık.Babam balık almaya başlamıştı bile.Bir 10 dakika içinde 10-20 adet istavriti atmıştık kovamıza.Ancak ben ve ismail abide siftah yoktu.Güneşin ilk ışıkları ile bizde başldık balık almaya.Önce 1-2 derken sonraları 8 li 10 lu gelmeye başladı balıklar 1-2 saat içerisinde ise biz ve ismail abi kovalarımız doldurduk bzile beraber 7-8 aile yi de taze balıkla iftar yapmasını sağladık.
    [​IMG][/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Uploaded with ImageShack.us

2. T-Rap

T-Rap ilker

Tebrikler güzel av inşallah banada nasip olur böyle bi bereketli av bigün kendimi avcılık adına geliştirdim ama nasip kısmet işi işte bendede o yok galiba fazla balık tutamıyorum neyse saygılar rasgele.

3. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    tebrikler güzel avolmuş bayramda bizde ereğlide deniyecez bakalım rastgele

4. burock2010

burock2010 burak

bugun ruzgar yuzunden cıkmak ıstemedım ancak aksam uzerı ruzgar bayagu bur kesılmıs ve balıkcılarda baslamıslardı balıga ama yarın ınsallah ramazanın bıtmesıyle beraber daha rahat bır gun gecırecegım ve ınsallah yarın luferıde deneyecegım

5. İsmail1905

İsmail1905 İsmail

Tebrikler gelen balıklarla beraber keyifli bir gün geçirmişsiniz.Ama üstünüzden çıkarmadığınız tulumla keyfiniz kaçabilirdi.Tekneye binince hemen tulumu çıkarmak lazım çok tehlikeli.Bundan sonraki avlarınız daim olsun.Hayırlı bayramlar.

6. gogo71

gogo71 GÖKHAN

En İyi Avı:
    5.7 kg levrek
    tebrikler çok güzel bir av olmuş anlaşılan, lüfer sonuçlarını bekliyoruz dörtgözle... haftaya yeniçiftlikte lüfer deneriz belki de :)