tekirdağ - yeniçiftlik taraflarında levrek avı

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında nazmi_34 tarafından paylaşıldı.

1. nazmi_34

nazmi_34 nazmi

selam arkadaşlar ben tekirdağ,yeniçiftlik taraflarında levrek avı yapmak istiyorum.bana eşlik edecek arkadaşlardan o bölgeyi bilenlerden yardım bekliyorum.beraberde av yapabiliriz.şimdiden teşekkür ederim.

2. heraklitus

heraklitus GÖKHAN

Favori Makine:
    Ryobi Kobe 4500
    1 haftaya kadar bende orda olucam ama bende tam o bölgeleri bilmiyorum..Sansa ordan burdan sallıcam bakalım...

3. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    Nazmi Abi sanırım yemli yapıcaksın. Yemli yapacaksan yeniçiftlikten kobra kurdu çıkarman veya satın alman gerekiyor. Kurtları çıkarınca benim fikrim yeniçiftlikte değilde sultan köyde avlanmandır. Yanlız havanın patlaması gerekiyor yoksa yeniçiftlikte de sultanköyde de levrek denk gelmesi çok zor. Havanın diğer durumlarında da levrek yerine mırmır ve minekop için herhangi bir kumluk alandan o bölgede atış yapabilirsin.

Saygılar keyifli avlar dilerim rastgele.

4. aliyandik

aliyandik ali yandık

Selçuk hocam spin takım ve rapalayla Marmara ereglisinde verim alabilir miyim? Limana ve arkasındaki kayalıklara takılıyorum. Tecrübeniz var mı oralarda?