Merhabalar tekirdağ yeniçiftlige gidiyorum zargana izmarit avlayacagım sorum şu, zargana sahte yeme geliyormu ve hangi tür yem alayım. 2.soru izmarit icin takım ve yem olarak ne kullanılır midye olabilirmi
Ben forumda daha önce eurofish sahteye zargana geldiğini okumuştum. Kendim boru kurdu bulabilirsem boru kurdu, bulamazsam midyenin kenar kısmını ince uzun bir şekilde iğneye takarak zargana alıyorum.. Herhangibir balığın parlak beyaz olan kısmınıda ince uzun bir şekilde kesip iğneye takarsanda verim alabilirsin..
zarganada izmaritte midyeyi sever. zargana için kenar sert kısmını şerit şeklinde takabilirsin ipek kullanabilirsin. kırmızı renk ince silikon sahtede kullanabilirsin . istavrit gelirse ondanda takarsan gelir. izmarit midye favorisidir. kıscası yanında hiçbişe yoksa meranda midye alabilme imkanın varsa midye ikisinede gideri vardır. hayırlı avlar
akradaşlar yeniciftlik herkez izmarıt zargana alıyordu ben ilk denememde sonuç hüsran oldu midye nasıl takıcagımı ve hangi yerini igneye nasıl yapacagımı bilemedim zargana icin ağırlık takılmadan zargana şamandrasını takıma bağlayıp midyenin icindeki sarı yeri iğneye taktım salladım sonuç alamadım. izmarit icin 35lik kurşunla salladım yosunluk alanda salladıgım icin ilk takım kopunca av sorunsuz bitmiş oldu ama 1 km ötedeki deniz icinden bir arkadaş tutuyordu. soramadımda bu işi yardımcı olabilirseniz sevinirim. son olarak zargana takımında ağırlık bağlayacagım bir yer yok sadece beyaz zargan şamandrası ve igneli takım var. ağırlıksızmı atıcagım?? su üzerindemi kalacak iğneler? ve bu sarı ipek işe yarıyormu midyemi daha şanşlı olur ipekmi hangisine gelmektedir?