tekirdağ yeniçiftlikten merhabalar

Konu, 'Tanışalım' kısmında gogo71 tarafından paylaşıldı.

1. gogo71

gogo71 GÖKHAN

En İyi Avı:
    5.7 kg levrek
    merhabalar tekirdağ yeniçfitlikten herkese. adım gökhan 24 yaşındayım, öğretmen olarak kısmetse bu sabah 2. seneme başlıyacağım. 2 seneden beri yeniçfitlikte yaşıyorum. ilk sene acemilik çevreye uyum derekn fazla balık avı ile ilgilenemedim ama tam bir balık hastasıyım. normalde kırıkkaleliyim.. en çok kıyıdan turna avlamayı seviyorum. yardımlarınızı alırsam bu civarlarda turna ve ya benzeri şekilde avlanabilecek balıklarla zaman geçirmeyi düşünüyorum..
    yardımlarınız için şimdiden binlerce defa teşekkürler

2. MEMOLee

MEMOLee MehmetYILDIZ

Favori Kamış:
    Sabır&Azim
    En İyi Avı:
    Turna 5 kg
    Merhaba Gökhan hemşeri oldugumuzu anlayınca birşeyler yazayım dedim.Biz düzenli olarak turna avındayız fakat eski tad kalmadı malesef kıyıdan bu ara çok zor oluyor.Botla takılıyoz daha verimli av oluyor.Neyse memlekete gelirsen bakarsın beraber avlanırız.
    Kendine iyi bak

3. kurtuluş

kurtuluş kurtuluş

Favori Kamış:
    turna fresh surf carbon 4.20 250 atar kamış + okuma 5 bilyalı makine
    hoşgeldin gökhan

4. esref surek

esref surek eşref sürek

Favori Kamış:
    tekne ile olta balıkçılığı
    En İyi Avı:
    7 kiloluk sinarit
    aramıza hoşgeldin gökhan turna için çorlu sarılar göletleri uygun yeniçiftlik barajında sazan olduğunu biliyorum ayrıca yeniçiftlik plajından ereğli taraflarından iyi deniz balıklarıda yakalayabilirsin büyük balıklı avların olsun rastgele

5. simendifer

simendifer Sennur

Merhaba, aramıza hoşgeldiniz. Keyifli paylaşımlar dilerim. :)

6. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    O balığın hala peşindeyim.
    Aramıza hoşgeldin Gökhan. Keyifli paylaşımlar.

7. Yörük Efe

Yörük Efe

Favori Kamış:
    Şimdilik Olta, Sonra Zıpkın ve Dalış takımı da olacak.
    En İyi Avı:
    Şimdilik Pek Dişe dokunur bir şey yok.
    Hoşgeldiniz...

Gökhan Kardeş ; Öncelikle Aramıza ve Ailemize Hoş Geldin.
    Araştırdığın ve aradığın konular ile tüm can dostları burada bulacağından eminim.
    Keyifli ve zevkli paylaşımlar.

8. cello1956

cello1956 Celalettin EREN

:) Hoşgeldin gökhan kardeşim,Rastgelsin.:)

9. gogo71

gogo71 GÖKHAN

En İyi Avı:
    5.7 kg levrek
    öncelikle herkesin iyi dilekleri ve sıcak yaklaşımı için çok teşekkür ediyorum. deniz balıkçılığına alışık olmadığım bu sene ilk iş olarak yeniçiftlik barajını keşfe çıktım. yeniçiftlik barajında gözlemlediğim kadarı ile çok balık var. çok da avlanan. avlanan vatandaşlarımızın geleceği düşünmemeleri beni çok üzdü. çok sayıda tırı vırı kullanımı gözüme çarptı. bol miktarda kızılkanat var. son bir haftada 5 kere gittiğim yeniçiftlik barajında çok sayıda kızılkanat var. ama dediğim gibi bilinçsiz avlanma söz konusu ilerde ne olur bilemiyorum. çünkü balığın büyüklüğüne küçüklüğüne bakılmadan hemen torbaya atılıyor. benim suya bıraktığım balıkların yarısı kadar olan balıklar bile övünç kaynağı olabiliyor.
    yeniçiftlik barajında dikkatimi çeken başka bir hususta yavru balıkları avlayan bir balık türünün olması. bu manzarayı ilk gördüğümde turna diye çok sevindim ama sonradan öğrendiğim kadarı ile testere balığıymış.
    tekrar sıcak karşılamanız ve iyi temennileriniz için teşekkürler. balıkavı.net ailesine katıldığım için çok mutluyum

10. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Aileye hoş geldiniz