av süresi 2 saattir. telefondan konu açtım av hikayesi uzun sürer 2 kişi gittik, aldığımız balıklar bunlardır. sabah suyunda alınmışlardır. düştük kalktık ıslandık. ama balıksız dönmedik.stresimizide attık. tevfik abimin tavsiyesidir makina, çok güzel herkese tavsiye ederim. ekipman daiwa crossfire 2,70 10-40 shimano exage 3000 sfc. oskar 0.28 misina. shte ise riverin bir modeli.
Tebrikler, daha iyileri rastgelsin, acaba bütün balıklar tekirdağ üzerinden mi geçiyor bu sene ? biraz kovalayın bu tarafa doğru
tebrikler, lodos sanırım meranızı ticari balıkçılardan birazcık arındırmış (tahmin ettiğim yerse ) eline küreği alan ağ atıyordu da ... bol şans rastgelsin arkadaş
herkese çok teşekkür ederim sizinde oltalarınız boş kalmasın. özden abi tahminini özelden yazabilirsin ama ben bile ilk defa gidiyorum oraya. yanlis tahminde olabilir hocam sağolun, sizin makinanın bi alt modelini aldım ama iyi iş çıkarttı.
tam havası imiş sizin oralarda sudan belli tebrik ederim oldukca güzel balıklar almışsınız:hungry: devamına rasgele
İzmir'de de hava aşırı yatık şuan levroluk zaman sanırım bu hafta başlar hava kıpırdanmaya başladı an itibariyle..
Umarım yatakta beraber yatmıyorsundur. Güzel bir ekipmanla, güzel bir av günü yaşadığın her halinden belli. İnsan ayrı bir zevk alıyor. Daim olsun.:thumb:
Tebrikler Çağatay güzel av olmuş. Ne içirdiniz siz bu ara balıklara orada sudan çıkmak için savaşıyorlar sanki
Tekirdağ Çağatay kardeşim Tekirdağ 'da neresi oluyor burası acaba.. ufak bir bilgi verebilirmisin bize lütfen.