Tekirdağa selam olsun.

Konu, 'Bölgeler' kısmında mallaca tarafından paylaşıldı.

1. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Tekirdağlı dostlar kısmetse 25-26 Ağustosta 1 hafta tekirdağdayım.Kısmetse diyorum iş yerinden izin alabilirsem:) Bana tekirdağ merkezdeki dalga kıranda veya açıklarında ne çıkar nasıl takım götüreyim bilgi verirseniz memnun olurum.Hoşköye de gideceğim.Oralarda da ne çıkar bilgi verirmisiniz?.Tabiki tekirdağın içinde balık avı yemlerini nereden temin edebilirim.Birde tekirdağ sahilde sandal veya motorlu tekne kiralanabiliyor mu?.

2. KRAL_BALIKÇI

KRAL_BALIKÇI

Bölgede misafir perver çok kardeşlerimiz ve abilerimiz var ;)

3. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
  4. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    ahanda barış barış abim vur kendini edirneye bir org yapalım balık tutamazsakta yer içeriz abiya ,aytekin abinin bahsettiği gibi yakamoz33(sedat amca) moti(tuncay amca) çorluda yaşıyorlar sanırım size yardımcı olurlar, edirneye beklerim uygun olursan abi

Son düzenleme: 20 Ağustos 2007
  5. cakometti

cakometti ersan

Favori Kamış:
    century TTR 14 ft - daiwa prime caster surf 450
    Favori Makine:
    abu chrome rocket 6500 CT - Abu Ambassadeur 7000I C3 CT Mag
    Selam Barış,:)

Tekirdağ' a (Kumbağ) gelirsen, beklerim, Tekirdağ' da ne çıkıyor dersen, sahilden mırmır, ispari, levrek, dil balığı yakalıyabilirsin. Yemci hakkında bilgim yok zira her yer yem zaten. Sahilde kum midyesi toplarsın, banko yemdir, levreğinden mırmırına kadar, bir de liman içlerinde teke süzebilirsin, o da iyidir, kısaca yeme ve yemciye ihtiyacın olmaz, en azından benim olmadı.

Sahilden atacaksan uygun bir kamış ve makina, takım olarak ta 70-100 gr arası kurşun, floro karbon 25-35 misina, ve kısa saplı bronz-siyah-beyaz-altın sarısı hepsi olabilir iğne -4 numaradan 8 numaraya kadar yolu var-, ve bolca zaman ve kısmet gerekli.....

Şimdiden bol şanslar, rasgelsin:)

6. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Teşekkürler

İlgilenen arkadaşlara teşekkürler.Sahilden mırmır derken hani tekirdağda milletin gezdiği sahil mi?Eğer öyleyse valla o kadar tekirdağa gittim ama sahilde mırmır atanı görmedim.Ama deneyeceğim.Sandalda açıkta istavrit vardır umarım.Dil balığını bilmiyorum.Hemen bi araştırayım av tekniklerini.

7. ozgurcan

ozgurcan Özgürcan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Çapari ile havada uçan martı ve tabii ki hemen serbest bırktık! (Gülmeyin, şahitlerim bile var)
    Bu arada zargana da akın etmeye başladı. Sahilde balık halinin orda olta-malzeme satan yerlerde; çıkarmaya üşenirim dersen teke satıyolar. İyi bir pazarlıkla bayağa alabiliyosun. Bol istavrit var bu aralar sandal ile açıldığında kova ile tutabilirsin. Dil balığı ben buyuk görmedim açıkcası hep ufak var, kıyamıo insan zaten öldürmeye. Mırmırı da sana tavsiyem Beyazköy ile Şeker kamp arasında Körfez denilen uzun ve buyuk bir plaj var orda plajın sağ tarafına doğru gidersen oralarda ev yok ve o plaj hep kumluk,çok az kaya var ve guzel mırmır alabilirsin.
    Bende 27si gibi gidicem hayırlısı ile avlanmaya... Haydi rastgele...