Bu hafta 4 gün boyunca kırklareli'nde olacam, Tekirdağ'a gidip olta sallamak istiyorum, bu mevsimde nerede ne çıkar hiç bilgim yok bu konuda yardım edebilecek arkadaşlar olursa sevinirim.
50 kişi gider 1kişi levrek tutar resmini sağa sola koyar, ardından millet 6-8 dalgada 44kmh rüzgarda yüzü gözü kum dolmuş şekilde ayakları donmuş halde olta başında bekler
nato iskelesinde yemli denersiniz şansınıza artık.. şerefli köprüsünün yakınlarında zaten görürsünüz kalkana atanlar vardır (çorlu'dan tekirdağ ayrımına geldiğinizde istanbul istikametinde 150-200 metre ileride) kalkan için denemede bulunabilirsiniz. sultanköy kum kurdu sülünezle levrek yapar (şansınız varsa ve havasını yakalarsanız). at çek deneyeceğim diyorsanız olta atmaya niyetle gitmelisiniz (eğer yeniyseniz) balık tutacam derseniz balık tutmaya tövbe edersiniz hadi rasgele
Aralık'da İstanbul Anadolu Yakası'ndan 2 gece konaklamalı olarak Tekirdağ avı yaptım. Uçmakdere'ye kadar gittim. Kalacak yer bulamadım. Buz gibi odalarda 3 kat battaniyeye sarınıp yattım. Kredi kartı geçmediği için aç kaldığım oldu . Üste üste Tekirdağ'dan 3 rapor gelince tutamadım kendimi .
Bu aralar kıyılar biraz zayıf eğer kalkana atacaksanız arkadaşlarında söyledigi şerefli köprüsünü deneyin ne çikarsa bahtıma derseniz en uygunu NATO limanı hava uygunsa atçek ile levrek şansınızda var. Rastgele.
çok sayıda levrek yakalayan yok benim bildiğim kadarıyla bu sene. ben levrek cennetine gittim bu hafta, süpürge dağil denedim ama tutamadık. 3 kişiydik. silikondan rapalaya kadar denemediğimiz kalmadı.