Evet sevgili abilerim kardeşlerim... Yarından itibaren 1 hafta süre ile Tekirdağdayım... Yaklaşık 1 haftadır bu siteyi ciddi anlamda takip ediyorum ve notlar alıyorum. Yarından itibaren burdan öğrendiğim bilgilerle daha ciddi olarak balık tutma denemelerine başlıyorum. Takımlarımı özenle hazırladım, hatta hergün siteye muntazam girerek hem atladığım bi yer varmı diye gözden geçirdim, hemde kendimi acaip gaza getirdim... Yarın akşamüstünden itibaren sizin tecrübelerinizden edindiğim bilgiler doğrultusunda Bismillah diyip oltalarımı deniz ile buluşturcam... Beklentim çokmu; hayır değil ama bu 1 hafta boyunca deniycem denedikçe öğrenicem... Acemi olarak başladığım amatör balıkçılığa kendimi daha da kaptırıp deniz-takımlarım-oltalarım ve balıklar ile bütünleşip haftaya umarım muzaffer bi edayla İstanbula dönmek istiyorum... Meğer ne kadar çok şey varmış öğrenmesi ve gözlemlemesi gereken insanın... Ama zamanla tabii ki... Size bu sitede geçirdiğim zamanın keyfini anlatamam... İlk hedefim mırmır-zargana ve kefal... Bakalım neler olcak... İlk maç kimin galibiyeti ile bitecek... Balık Spor mu ilk maçı alıcak yoksa Özgürcan İdman Yurdumu... Göreceğiz... Zaten bu hafta içinde size durumlar ile ilgili raporda vericem.( Bu arada gördüm ki her sorumlu site sakini yaptığı olay ile ilgili rapor veriyo benim de bi katkım olsun...) Eyer beraber balık tutmak isteyen dostlar varsa bana özelden telefonlarını msj atarlar ise kendilerine ulaşmak istiyorum... Araç ulaşım sorun değil yeter ki bu konuda bişeyler öğreneyim... Hoş tutamasak da maksat muhabbet kaynaşalım tanışalım dostlar ile... Haydi kalın sağlıcakla...
Desene dersimi çalıştım şimdi sınav vakti,haydi Özgürcan görelim bakalım nasıl dersine iyi çalışmışmısın dört gözle fotoları bekliyoruz rastgele keyifli avlar inşallah..
Abi dur stres yaratma gözünü seviyim zaten gayet deneysel olcak benim için bakalım öğrenmişmiyim bişiler görcem... Hoş boş değilim hani var bildiklerimiz azcık ama bukadar çok değildi... Tutamasak da naapalım artık... Önümüzdeki maçlara bakıcaz... 3 puan için daha çok çalışıcaz...
Sevgili Özgürcan deneyimlerini bekliyorum.Çünkü bende bir hafta sonu Tekirdağ'a gidip olta atmayı düşünüyordum.
Arkadaşım akşam 7 8 den sonra marinanın arka tarafında tekeyle eşkina, ispari gbi balıklar tutabilirsin.(Kamışla Dip oltası ile)
Merhaba arkadaşım, İmza ayarlarını yaparmısın lütfen, Daha sonrada tanışalım bölümüne ugrayıp kendini tanıtan bir konu açıverde, sana bir hoşgeldin diyelim İmza detayları için TIKLA Teşekkürler
Döndüm... Tekrar merhaba... sonunda döndüm ve deneyimlerime deneyim katıp geldim. Raporuma gelince;Tekne ile çıktığımda bol bol istavrit aldık. Ama kıyıdan derseniz çok bi balk tutamadım. Zaten sadece benim değil bir çok deneyimli abi amca da tutamadı. Hatta öyle güzel yem çıkarrıp taktık ki genede olmadı... Sıcaklar yüzünden serine çekilen balık bizim kıyı taraflarında pek yoktu. Bu arada 1 gece lüfere attım, hoş daha mevsimi değil bizim orda ama genede ilk deneyim ve 1 kez iyice bi sarstı oltayı ama gelmedi... Fakat tek başıma 8 saat olta başında lüfer bekledim sabrettim bıkmadan. Bolbol mırmır vardı tabii bide ispari... Bakalım esas mevsim bundan sonra başlıyo bizim otarafta, haftasonları kaçıp kaçıp balığa giderim artıkın. Çok tutamasamda guzel deneyimler oldu bol bol bilgi edindim tecrübeli insanlardan. Bundan soora da kısmet artık inşallah tutarım bişeyler...
sana rast gele diyorum dostum umarım burdaki ustalardan kaptığın güzel bilgilerle güzel avlar çıkarır ve bu bilgiler sonucundada bize güzel av raporlarınla resimlerinide paylaşma imkanı sunarsın şimdiden sana kolay gelsin
Özgürcan Bursada oturmam rağmen Tekirdağa devamlı gelirim.En son geldiğimde Tekirdağda org.yaptık resimleri görebilirsin burada.Sana tavsiyem mırmır için salat fabrikasının alt tarafları veya Kumbağ tarafları iyi av verir.Zargana için sahildeki mendirekler iyi av verir.Bide sahilde mendireğin dibindeki büyük balıkçı teknelerinin olduğu iskelede iyi kefal alırsın.Rastgele
Org.Resimleri Gerçekleştirilen deniz organizasyonları konu başlığından 25 Ağustos 2007 Tekirdağ organizasyonu konusundan bulabilirsin.Veya 25 ağustos 2007 tekirdağ yazarak arama yapabilirsin.
Arif sessiz-sedasız koymuşsun mırmırı. Hayırlı olsun, ilk mırmırını kutlayan da ben olmuş olayım bari. Boy olarak ne kadar, ölçtün mü? .