Merhaba tüm balık dostu ve balıkçılık hastası arkadaşlar. İsmim Soner, Tekirdağ'danım, tatlı su balıkçılığıyla ilgileniyorum. Sitenizi google dan araştırma yaparken buldum ve mükemmel bilgiler ve güzel bir ortam olduğunu keşfettim. Tecrübelerinizden yararlanmak ve bu güzel ortama dahil olmak ümidiyle hepinize tekrardan merhabalar..
Arkadaşlar hepinize en içten teşekkürler.. İnşallah en kısa sürede tuttuğum balıklar ilgili raporları vereceğim. Tekirdağ'dan arkadaşlar acaba belirtebilirler mi, beraber bir organizasyon düzenleyelim isterim..
resmi olmamakla berbaber birçok arkadaşımız kendi içinde mini organizasyonlar düzenlemekteler. foruma alıştığın ve belirli arkadaşlıklar kurmaya başladığın noktada bu tip organizasyonlar içinde yer alacağından eminim,
En çok nerelerde avlanıyorsun? Tatlısu / deniz? Organizasyon için yer önerin var mı? Tatlısu dersen sezon açılışı için süper olur!?
Soner kardeşim aşağıda linkini verdiğim konuda bölgedeki arkadaşlarla iletişim kurup, her türlü organizasyon düzenleyebilirsin. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=28611
Dostum merhaba, Daha çok Çayırdere, Danamandıra, Yeniçiftlik, bazen Çatalca, Karamandere gibi yerlerde tatlısu balıkçılığı yapıyoruz ama favori yerim Danamandıra.. Eğer yakınlarda bir yerdeyseniz sezon açılışını Danamandıra'sa yapacağız, güzel yayınları var