Tekirdağdan Merhabalar

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında çınarkaptan tarafından paylaşıldı.

1. çınarkaptan

çınarkaptan ozan gürbüz

Merhaba arkadaşlar ben Tekirdağdan ozan siteyi uzun zamandır takip ediyorum bu yaz arkadaşlarla ufak bir tekne aldık bol bol çapariye gidiyoruz en son dün tek başıma çıktım çok zevkli bir avdı. Bu aralar istavrit Tekirdağda çok bol 2 saatte 3,5 4 kiloya yakın istavrit yakaladım fotorağlarını yüklemeye çalışacağım. Ama asıl konu LÜFER daha siftah yok sitenizden takip ettiğim kadar uzun oltaya çıkacağım ama zargana çıkmıyor geçen gün tezgahlardan para ile alacaktım onlarda da yoktu. arkadaşlar bu arada avmarketi adlı sitede zargana şeklinde sahte yem gördüm bunu kullanan varmı acaba bilgi verirseniz sevinirim sonuç veriyor mu? herkese selamlar ve iyi bayramlar
    [img=http://imageshack.us][​IMG][/Uimg]
    [img=http://g.imageshack.us/img444/fotoraf0328ud5.jpg/1/][​IMG][/img]
    [img=http://g.imageshack.us/img444/ozannt1.jpg/1/][​IMG][/img]

Son düzenleme: 1 Ekim 2008
  2. Aramıza hoşgeldin Ozan.Keyili paylaşımlar..:)
    Zargana için sitemizdeki zargana avı tekniklerine göz atabilirsin..Burada etkili birçok yöntem bulabilirsin..;) Ancak bahsettiğin sahte zarganalar ile tatminkar verim alındığı yönünde bir bildirim bulunulmamış..en iyisi uğraşıp zarkana yakalamak;)

3. saitcan

saitcan İSMAİL

Favori Kamış:
    el oltası
    En İyi Avı:
    850 gr mercan 700 gr çupra .
    merhaba ozan aramıza hoş geldin bayramın mubarek olsun.avlanmış olduğun bölgedeki arkadaşlar sana konu hakında yardımcı olacaklardır.

4. esref surek

esref surek eşref sürek

Favori Kamış:
    tekne ile olta balıkçılığı
    En İyi Avı:
    7 kiloluk sinarit
    Ozan aramıza hoşgeldin ben aytepe taraflarından çıkıyorum sen ne taraflardan çıkıyorsun dediğin gibi istavrit güzel ama lüfer oldukça zayıf geçen hafta gece lüfere kaldık iki tane sarıkanat aldık daha sonra arkadaşlar çıkmışlar tık yok kısmet diyelim rastgele

5. istavrit

istavrit Boğaç

sahte zargana iş yapmıyor ...en azından buralarda ...maria princess denesen daha iyi ...

6. çınarkaptan

çınarkaptan ozan gürbüz

Ben tekirdağ merkezden çıkıyorum; aytepe dediğiniz yer Çorlu kavşağına yakın bir bölge herhalde M.ereğlisi diye geçiyor internette

[img=http://g.imageshack.us/img301/sahk7.jpg/1/][​IMG][/img]

7. esref surek

esref surek eşref sürek

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    7 kiloluk sinarit
    Ozan aytepe yeniçiftlik çorlu kavşağı arası tekne ile yaz kış yeterki hava müsait olsun tekne ile denizdeyiz rastgele

8. çınarkaptan

çınarkaptan ozan gürbüz

Eşref bey tekrar merhaba buralarda çapari ve lüfer dışında çıktığınız av varmı? sahte yem (rapala*sırtı herneyse) kullanıyormusunuz acaba? benimde avlanabileceğim başka türler ve yöntemler arıyorum evdekiler yine mi istavrit diye dalga geçmeye başladılar artık

9. esref surek

esref surek eşref sürek

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    7 kiloluk sinarit
    Ozan bizim tarafta bildiğimiz bir kaç taşımız açıkta oralarda karagöz mercan ispari izmarit kırlangıç gibi yemli balıkları yakalıyoruz sizinde orada liman önünde böyle yerler vardır daha önceki senelerde limandan tekne kiralayıp balığa çıkan arkadaşlar bu balıklardan oralarda yakalamışlardı bir kaç istavrit yakaladığında veya teke karides midye bulduğunda yemli bir takım indir şansını dene mutlaka bu saydığım balıklardan yakalarsın at demirini bak keyfine kerterizini almayı unutma büyük balıklı avların olsun rastgele