uzun yıllardır balık tutma işiyle hobi olarak uğraşıyorum, bi kaç ay önce tatlı su denizde kıyı balıkçılığının yanında tekneden deniz avınıda yapmaya başladım bilgi eksikliğimi tamamlamada balıkavı net kullanıcılarından çok faydalı bilgiler edindim sitedeki herkese teşekkür ederim, umarım buradaki arkadaşlığımız ileride dostluğa dönüşür herkese rastgele, haymrsparkle mrsparkle mrsparkle ırlı akşamlar
Hoşgeldin Recep. Sitedeki paylaşım forumunda da tecrübelerini, av raporlarını, sorularını görmekten çok memnun oluruz. T.dağ ve çevresi genelde o sayfada daha aktiftir (Şu ana kadar hiçbir sorumu cevapsız bırakmadılar hemşerilerim, sağolsunlar) "Tekirdağ-M.Ereğlisi-Sultanköy-Silivri Paylaşım Platformu"
hoşbulduk hoşbulduk arkadaşım henüz siteyi doğru düzgün kullanmayı bilmiyorum, o yüzden çokta aktif bi kullanıcı sayılmam. yeniçiftliğe arada geliyorum balığa umarım birgün görüşürüz
tavsiyen için teşekkürler çorludanda bayağı aktif üye varmış umarım bi etkinlik olurda bu platformdakilerin hepsiyle tanışırız, aşağı yukarı aynı meralarda avlanıyoruz balık tutmak kadar anıları dinlemekte çok keyif verici
teşekkür ederim orhan abi aslında tek tük lüfer ve bikaç kilo istavrit alıyorum fakat ne kayda değer balıklar var, nede tuttuklarımı telefon güzel resim çekmediği için yayınlayamıyorum bigün fotoğraf makinasıyla çıkıp siteye yüklicem inşallah. rastgele