Uzun zamandır forumla ilgilenememekle birlikte balığa da zar zor çıkabilmekteyim. Doktoraya başladığım için işler daha da yoğunlaştı hobilere vakit ayıramaz oldumbanghead Dersler için Edirne’ye gidip proje dahilindeki işleri de Tekirdağ’da yürütmek beni hayli zorlayacak anlaşıldı Ne gitarımı elime alır nede balığa çıkabilir oldum haftada bir çıkabilsem şükrediyorum. En son 2 ay önce aldığım 2 lüferin dışında çıktığım nadir avlardan da eli boş döndümbanghead sh0ck Sonunda bir boşluk bulup bu sabah 5.30’da uyanıp 6’da avlakta buldum kendimi. Yalnız geçen hafta t-shirt ile gezerken bu sabah avlağa giderken mont ve uzun kollu birşeyler giyme ihtiyacı hissettim sh0ck Nasıl hissetmeyeyim hava 6-8C arası dolaşıyor, dün sabah 4C’di. Deniz suyu 19C sh0ck Bi ara düşündüm denize mi girsem diye Neyse kamış ve makinayı hazırlayıp sahteyi de klipse takıp gönderdim, gönderdim ama hiçbir şey göremiyorum hala karanlık. Gittiğim avlak sığ ve ilişkeni bol olduğu için dikkatli olmak zorundayım ve pelican sodium ile çalışıyorumreeling Neyse yavaş yavaş attım çektim, hava aydınlanmaya başladı savagear prey 146’yı denemeye başladım yine yavaş yavaş at-çek, ışık artmaya başladığında dedim artık su üstüne geçeyim. Rover 98 ile wtd wtd arada bi suda hoplamalar zıplamalar ama hep kefal, levrek yokki derken bir tane sahteyi ıskalayan bir hamlebanghead Tekrar at-wtd-çek at-wtd-çek yok.. Biraz da daha uzakları denemek için savagear side down preyi deneyelim dedim. At-çek-wtd at-çek-wtd hop zıp ıska yine takılmadı sahteye:mmph: Anlamıyorum bu levrekler bi maddemi kullanıyor bağımlımıdır nedir hiç biri sahteyi tutturamıyor:mmph: Tekirdağ’ın levrekleri işte ayık gezmiyorlar:laughing: Neyse hava iyice aydınlandı sudaki hareket, bendeki şevk bitti:yield: Toplan eve git kahvaltını yap dedi içimdeki ses. Bu arada ellerim dondu hayatımda ilk defa ekim ayında eldiven giydim. Elimizde kalan bu güzel fotoğraf oldu bu avdan da.. Rastgele herkese, benim gibi balıksız kalmayın hacı çok fena.. Yoksunluk çekiyorum resmen balık balık diye.. Kamış: Procatch Carbospin 240 15-40 Fladen yüzük modifiyeli. Makine: Okuma Avenger 40B Misina: Savagear Adrenalin HD 0,22 Fluo Yellow
Resmi göremedim ama keyifli bir hikayeleme. En azından atlayıp, ıskalayanlar olmuş. İnşaallah bi daha ki sefere diyelim. Hem levrekler genelde küçük daha.
Ayran içiyordur o levrekler şimdi, rakıdan fazla kafa yapıyor demek ki Bu arada kamıştan memnun musun?
Gürkan öldüm gülmekten : birdahakine nasip olur inşallah kardeşim.Ben de senin gibi oltaya ava balığa hasret kaldım bana da var biraz ama fazla değil az kaldıbu av raporunda beni iyi güldürdün inşallah birdahaki av raporunda da benim kadar sen gülersin.bak nedicem birtane de yemli at yem olarak şarap mantarı dene bakarsın ona gelirler
Teşekkür ederim Volkan abi, ya sadece bugün olsa yine iyi 2 hafta önce aynı avlakta aynı şey yine başıma geldi, boşa atlıyolar Ne zaman büyüyecek bunlar temmuz ortasından bugüne kadar ben de 1 tane olmak üzere 7-8 tane salınan ispendek biliyorum. Yemiyolar ki büyümüyolar, yeseler sahteme de atlıyacaklar:laughing: Orası kesin, teşekkür ederim:thumb: Muhtemelen ayran kafası zaten boşa atlamalarından anlamam lazımdı:laughing: Kamıştan memnunum M-MH arası bir kamış, ip misina ile kullandım halkalar zarar görmedi, sadece ben kullandığım ekipmanı modifiye etmeyi sevdiğim için halkalarını değiştirdim yoksa hala kullanılabilir durumda orjinal halkaları. İnşallah Metin abi teşekkür ederim, yemli tavsiyeni deniycem hangi markanın mantarını kullansam diye düşünüyorum:laughing:
güzel bi rapor olmuş gürkan beğeniyle okudum umarım bi daha ki avında o ıskalayanlar trofe olup oltanı ziyaret eder
Kadir abi rover 98 ile yavaşlayınca düzgün wtd olmuyo ya da ben beceremiyorum ama sidedown prey ile milim milim getirdim yine boşa atladı. Teşekkür ederim Mustafa inşallah olur spine başlayalı 1 yıl oldu levrekgillerden 1 ispendekten başka skor yokidk
Gürkan aynı levrekler bana da geldi galiba. 2 kez atladı ve yakalayamadı (veya yakalamadı) sahteyi. Ben de rover 98 kullanıyordum. Hatta ondan sonra acaba sahtede mi bir problem var, üstündeki çiziklermi görünüşünü bozuyor, iğnelerimi değiştirsem diye düşünüp duruyordum. Demekki sahtede problem yok. Sorun bizim ayyaş balıklarda
Aynen geldi skor sonunda, 1 yıllık spin deneyiminin hediyesi inşallah Mustafa galdikçe yazarım rapor:thumb:
Tekirdağ'ın Ayyaş Levrekleri reeling Ben bu hafta sonu Tekirdağ Marmaraereğlisine gitcem acaba kıyıdan at-çek yapılabilirmi?
Yapılabilir neden olmasın:thumb: Tavsiyem sabah hava aydınlanmadan çıkın ava daha verimli olabilir:thumb:
Ben bayramda gittim Tekirdağ /Yeniçiftliğe havanın kötüleşmesiyle tüm kıyı yosun olmuş Nasip değilmiş