Tekne arkadaşı arayan var mı?

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında Nicolas79 tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Nicolas79

Nicolas79 Aytaç ÇAKICI

Favori Kamış:
    Remixon 240 cm Spin Kamış
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av-30
    Herkese merhaba,

Aslında bu başlığı açmamın sebebi, sizlerin tekne ile arkadaşlarınızla çıktığınız tekne organizasyonlarına katılmak istemem. Kendimi balık tutkunu olarak tanımlayabilirim. Bu işte yeniyim ama oldukça hevesliyim. kolay kolay sıkılmam. Zaman konusunda sorunum yok, sabah erkenden veya gece ava çıkabilirim. Genelde hafta sonları müsait oluyorum işimden dolayı.Aslında biliyorum ki kolay kolay kimse tam olarak tanımadığı bir insanı arasına almak istemez. Sonuçta bu tür organizasyonlar arkadaşlar arasında yapılır. Dışarıdan insan alırsanız tabi ki huyunu suyunu karakterini bilmezsiniz nasıl konuşur nasıl davranır. Sonuçta pişman olmakta var. Ben yinede şansımı deneyim dedim. Belkide iş çevresinden ilçe çevresinden birileriyle tanışabilirim. Daha önce tanışma bölümünde kendimden bahsetmiştim ama tekrar kısaca geçeyim. Adım Aytaç, 30 yaşındayım.İzmir-Buca' da oturuyorum. Bilim ilaçta tıbbi satış mümessili (ilaç tanıtımcısı) olarak çalışıyorum. Av konusunda pratik ve birazda tecrübeye sahibim. Takımlarım, kamışım, makinam vb araç gereçlerim var. Takımlarımı kendim hazırlıyorum. Evliyim, Allah nasip ederse şubatta bir evladım olacak. vs vs . Kısaca böyle işte. Görüşmek üzere. Şimdiden ilgilenen herkese teşekkürler.

Son düzenleme: 18 Temmuz 2009
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.