tekne avına yardım ve davet

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında aydın1978pendik tarafından paylaşıldı.

1. aydın1978pendik

aydın1978pendik aydın duymaz

Favori Kamış:
    el oltası ile ispari sevdam
    En İyi Avı:
    kefal 1.2 kg
    selam arkadas ve agabeylerim. bir süredir siteye üyeyim ve bircok sey ögrendim.ben acemi bir balık avı sevdalısıyım ve genelde pendik sahilden avlanırdım bu yaz sans yüzüme güldü ve yaz boyu kullanabilecegim bir tekne var artık. benim sizlerden ricam su: bu mevsimde tuzla sahilden tekneyle ne tür balıklar avlayabilirim ve teknikleri nelerdir. ayrıca yanlızım ve tekneyle balık avında beraber avlanmak isteyen arkadaslar olursa buna cok sevinirim. eminim bu sayede sizlerden cok sey ögrenebilirim. avda bana eslik etmek isteyen arkadaslar olursa bir e mail atmaları yeterli. e mail. adresim ayrıca telefonla ulasmak isteyen olursa numaram 053x xxx xx xx. simdiden herkese tesekkürler.

'' forum prensipleri gereği,email ve cep numaralarının 3.sahışlar tarafından süistimal edilmesini engelleme amaçlı yayınlanmamaktadır,
    gerektiğinde pm'lerinizi kullanınız, ''

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 24 Eylül 2010
  2. ertanyaz

ertanyaz ERTAN

Favori Kamış:
    Kamış çokda
    Favori Makine:
    balık tutanını bulamadım :)
    En İyi Avı:
    Ağlamak istiyorum.Tık yok henüz :)
    valla yakın olsam gelirdim...
    Sana rastgele...

3. Kirkor

Kirkor Kirkor Nergis

Favori Kamış:
    Mitchell
    Favori Makine:
    Mitchell
    En İyi Avı:
    Mığrı, sinarit
    Tuzladan balığa çıkan bir arkadaş var körfezin okadar içinde balık durumuna göre zargana+ yemli lüfer, sarın kanat, çinekop familyası, istavrit ve mezgit genelde çıkanların bunlar olduğunu ki bunlardan çinekopvs.. familyası haliyle nadir olmakta