Tekne bağlama yeri,

Konu, 'Genel Konular' kısmında Süheyl Başak tarafından paylaşıldı.

1. Süheyl Başak

Süheyl Başak Süheyl Başak

En İyi Avı:
    Torik 3-4 kilo
    Arkadaşlar,
    Marmara Ereğlisinde bağlı olan 4,50 m boyunda ve 9,9 HP motorlu teknemi İstanbula getirerek müsait bir yere bağlamak istiyorum. Bu şekilde İstanbul'da çok daha fazla kullanma imkanım olacaktır. Teknem kamarasızdır. İkametgahım Kozyatağındadır. Bağlama yeri Pendik- Moda arsında veya Boğazın Anadolu yakasında olabilir. Marinalar hepinizin bildiği gibi adeta benim teknenin bedelini bir senede talep ediyorlar.
    Benim sıkıntıma çözüm bilen arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. Haliyle ücreti uçuk olmamalı ve nisbeten emniyetli olmasını aramaktayım.
    Bildiğiniz yerler varsa banada söylerseniz çok mutlu olurum.
    Selamlar,
    Süheyl Başak

2. alperalp4

alperalp4 Alper Alptekin

Favori Kamış:
    Lıneaeffe S-Curve 4.20,Lıneaeffe S-Curve 4.50,Lıneaffe DAGON 60,Okuma ERAZER 360,Teben TN 500 Makine
    Merhaba Süheyl abi,
    Benimde 6 mt boyunda yarım kamaralı bir teknem var.Teknemi İdealtepe sahilde Koza Et Lokantasının tam karşısında bulunan Denizi Sevenler Derneği limanına bağlıyorum.Bende bu derneğin dört senelik üyesiyim.Buraya tekne bağlamak isterseniz,başlangıçta makbuz karşılığı 500 TL bağış,yapılacak tonoz ücreti(bu isteğe bağlı.arzu ederseniz kendinizde yapabilirsiniz.)ve aylık 150 TL aidat verilmesi gerekmektedir.Buranın gece bekçisi ve 24 saat kayıt halinde olan güvenlik kameraları bulunmaktadır.
    Size açmış olduğunuz bu konuda bilgi vermek istedim.
    Saygılarımla...

3. Süheyl Başak

Süheyl Başak Süheyl Başak

En İyi Avı:
    Torik 3-4 kilo
    Alper Bey Kardeşim,
    İlgine çok teşekkür ederim. Bahsettiğin fiatlar makul görünüyor. Bende yeri bir göreceğim ve her halde bahsettiğin yere bağlıyabilirim.
    Bu hafta sonu Ereğli'ye gideceğim ve mevcut teknemi mi getireceğim yoksa onu orada satarak yeni bir tekne mi alacağım buna karar vereceğim. Mevcut teknemde 2 zamanlı Suziki 9,9 HP motor var. Tekneyi burada kullanacaksam
    4 zamanlı 15 veya 20 HP motor daha uygun olur diye düşüünmekteyim.
    İlgine çok teşekkür ederim. Tekne bağlama konusuna gelince sizi tekrar rahatsız eder ve oradakiler ile tanıştırmanı rica ederim. Sence de uygunsa ilk tanışmada müsait olduğun bir gün beraberce orada buluşuruz.
    Selamlar,
    Süheyl Başak

4. alperalp4

alperalp4 Alper Alptekin

Favori Kamış:
    Lıneaeffe S-Curve 4.20,Lıneaeffe S-Curve 4.50,Lıneaffe DAGON 60,Okuma ERAZER 360,Teben TN 500 Makine
    Ben size özelden telefonumu yolluyorum Süheyl abi.
    Ne zaman isterseniz orada buluşabiliriz.
    Saygılarımla...

5. atillaesen

atillaesen atillaesen

Alper bey,

Siteye daha yeni üye olduğum için belirtilen değerlerde fotoğraf henuz yukleyemedim, maltepe de oturuyorum,çınarcıkta babamın kullandığı teknemizi istanbul anadolu yakasına getirmek sitiyoruz ama Süheyl beyin dediği gibi malesef uygun bir yer bulmak çok zor,bu konuda sizin de yardımınızla denizi sevenler limanına teknemizi çekebilir miyiz ne dersiniz ? ücretini ödemek kaydıyla tabi, tipi 7 metrelik ahşap bir yarım kamaramız var,balık ve gezi için kullanıyoruz,kiminle irtibat kurmamız yararlı olur özelden mesaj gönderemedim size kusura bakmayın.

selamlar.

6. atillaesen

atillaesen atillaesen

Bahsettiğiniz yer evden yakın olduğu için gidip erol bey ile görüştüm,kısa süreli bağlama için iyi ,ancak 7 metrelik bir ahşapı kışlama yapmak için sağlıksız olacak bir yer,7 metrelik yarım kamaralı bir ahşap ı,fahiş olmayacak bedellerle bağlayabileceğimiz bir yer bulamayacağız herhalde ist.anadolu yakasında,denizciliği tarım bakanlığına bağlı bir ülkede normal karşılamak lazım aslında :)