Tekneden 80-100 mt arası 150 gr kurşunla rahat bir şekilde balık çekebileceğim bir makina almak istiyorum ama çok pahalı birşeyde alacak bütcem yok maxımum 130 tl ye işimi görücek bir makina alabilirmiyim hangi makinayı tavsiye edersiniz ?
rtobi ecusima 6000 vi tavsiye ederim hem hafif hemde sarım gücü iyi. ben boğazda kullanıyorum memnunum.
Bence emektar BANAX SX serisi iyi olabilir. Fiyatları o civarda sanıyorum. Ama biraz daha bütçeyi yükseltmek, en azından bir 250 - 300 gibi filan yapmak daha verimli olur gibime geliyor.
pek fazla balığa çıkmıyorum ayda 1 enfazla 2 o yüzden pek para yatırmak istemiyorum açıkcası o yüzden idare edecek normal bişey almak istiyorum teşekkürler tevsiyeleriniz için.
İyidir, ama çok bakım ister. Banax, kaba bir makinedir, fakat genelde bakım filan istemez pek. Sağlamdır, kırılmaz, çatlamaz vs. Eğer kıyıdan avlanacağım vs. deseydiniz, Banax'tan uzak durun derdim. Ama tekneden, az kullanımda hele, eskimek filan bilmeyecek bir şey olacaktır, ne kadar hantal, kaba olsa da. İşini güzelce yapacaktır.