Tekne için kamış önerisine ihtiyacım var

Konu, 'Kamışlar' kısmında Üşenmez tarafından paylaşıldı.

1. Üşenmez

Üşenmez Emrah

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım Herkese iyi avlar dilerim.Adım Emrah yaşım 38 1-2 senedir tekne ile akbük civarında ava çıkıyorum 50-60m derinlikte çipura ve levrek avlıyorum ama güzel bir kamış almak istiyorum düşüncem uzunluğu 180 ila 210cm arasında bişey makinem de okuma trio55 yeni aldım daha kullanma fırsatım olmadı.Benim için tavsiyeleriniz çok önemli kamış uzunluğu için yanlış düşünüyorsam öneriniz ne olur fiyat da belirtirseniz çok sevinirim.

2. farukaan

farukaan faruk

Favori Kamış:
    Remixon wınner 360mm 80-120 gr
    Favori Makine:
    Okuma Trio RC-55-Ryobi ecusima 6000 vi
    En İyi Avı:
    Hep bir trança avlamak istemişimdir :)
    Abi tekne için 2 parçalı kısa boat kamışları var...Ben 10 liraya aldım 3 senedir kullanıyorum fazla masrafa hiç gerek yok...Al bir tane onlardan yeterde artar bile..Jig falan yapsak olmaz ama bende yemli çipura,mercan vs. avı yapıyorum..yetiyor yani..iyi akşamlar..

3. OMMG

OMMG OKAN

Bot ya da tekneden yemli avlar da kullandığım 1.80 - 1.65 - 1.50 - 1.20 mt boylarında muhtelif marka ve boy ve çekerlerde tekne kamışları kullanıyorum, tavsiyem 1.80 in üstüne çıkmaman.Benim en rahat kullandıklarım iki parça 1.50 ve 1.65 mt olanları.Marka seçimide tamamen bütçe ve zevk ile alakalı ama küçük bir dipnot düşeyim enson aldığım Remixon Heavy Duty 1.20 kamış 20 TL cıvarı vede iş görüyor...

4. Fishing-Tackle

Fishing-Tackle Arda

Emrah abicim bizim manisa'da dernegiğimiz amötör balık dern. Tekne'de nerden baksan 30 kişi var . 30 unun elinde de tek bi kamış var :D
    Bizim Dern. önerdiği kamış : Fire-fox Ming pın 1.65cm ama kamış hem Kateti,hem Sırtı , hemde Light jig'e geliyor. kamıştan hepimiz memnunuz.

Sahibin'de bir abimiz satıyor bu kamışı kendisi ithalat ediyor galiba fiyatı çok hesaplı ben size internet adresini veriyim.

http://www.sahibinden.com/ilan/alis...adele-keyfini-yasiyabilirsiniz-39947936/detay
    Kamış gerçekten çok güzel

Made in Japan Loyt belgerlide üstünde saten kamışın görceksiniz

5. Üşenmez

Üşenmez Emrah

Bende geçen yaz Albastar ın 120cm lik bi kamışını almıştım ama çok sert bi kamış balık vurduğunda hassas değil oyüzden 180cm ideal galiba

6. Fishing-Tackle

Fishing-Tackle Arda

1.80cm gerçekten çok güzel hem balık 'la mücadele zevki yaşıyosun hemde her türlü avlanabiliyorsun . Valla ben şiddetle tavsiye ederim önerdiğim kamışı sizlere

7. Üşenmez

Üşenmez Emrah

Teşekkürler Oğuzcan hemen inceliyorum

8. esref surek

esref surek eşref sürek

Favori Kamış:
    tekne ile olta balıkçılığı
    En İyi Avı:
    7 kiloluk sinarit
    Emrah bey yıllardır teknede alba starın 2305 serisi kamışlarını kullanıyorum
    135,180,210 boyları çok iyi
    teleskopik olduğu için parçalı kamışlar gibi yerde kaplamıyor
    incelemeni tavsiye ederim
    fiyatlarıda 10 ile 20 tl arası
    rastgele

9. durmus

durmus durmuş

Favori Kamış:
    extreme cast
    Favori Makine:
    okuma ra 1155
    En İyi Avı:
    yakalayamadığım orkinos :(
    tavsiye ettiğin ürün 1.60 ama 1.80 olan çok güzel demişsin. ben mi yanlış anladım yoksa 1.80 olanı mı tavsiye ediyosun :)

10. OMMG

OMMG OKAN

Kamış Fire-fox Ming pın olsunda boyu önemli değil galiba :D :D :D

11. durmus

durmus durmuş

Favori Kamış:
    extreme cast
    Favori Makine:
    okuma ra 1155
    En İyi Avı:
    yakalayamadığım orkinos :(
    bende öyle anladım da onun için bi sorayım dedim :)

12. feridun_45

feridun_45 feridun dönmez

oğuzcan merhaba.bende manisada oturuyorum.sizlerle tanışmak isterim

13. Fishing-Tackle

Fishing-Tackle Arda

Ben 1.80cm sadece güzelliklerini ve avantajlarını söledim. Tavsiye ettiğim kamış 1.65

14. Çim adam

Çim adam Aydın

Didim'de isa'da iki parçalı dolgu 1.80 boyda cok guzel dolgu kamıslar var 25 lira civarı eğer telefon istersen özelden atarım yada akbuğe geldiğimde sana teslım edebilirim.

15. Üşenmez

Üşenmez Emrah

Aydın bey çok teşekkür ederim nisan ayı ortasında Akbükteyim gelince haberleşelim mutlaka

16. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Emrah kardesim,bu hastalıga tutulmussan caresi yok,harcamanın sınırıda maalesef yok. Hep bir adım daha dersin.Ama derim ki ALLAH kurtarmasın. Gelelim kamıs boyuna; tekne icin 1.80 belki ama 2.10 mukemmel derim. Daha uzunları teknede cok rahatsızlık verir;hareket kaabiliyetini kısıtlar. Levrek - Cipura demissin;davetiyemi gonderiyorsun? bahtına kısmetine ne gelirse.bakarsın 30 kg.orkinos - kılıc bile vurur.Onun icin tedbirli ve hazırlıklı olmakta her zaman yarar vardır. Kaliteden odun vermeden takımını yap.Bol ve iyi av dileklerimle. Tevfik - BURSA

17. sonder

sonder seyfi

Favori Kamış:
    kasnak olta
    En İyi Avı:
    şimdilik yemi alan gidiyor
    Oğuzcan, bahsettiğin dolgu kamışlar genelde 20TL civarında ve hepsi çin çıkışlı

Emrah, arkadaşlar belirtmiş 1 kamışla pek iş yapamazsın 1-2 derken sayı 6 yı bulur. 1.60 - 1.80 - 2.10 teknede rahat kullanacağın boylar ama onu kullanarak sen karar vereceksin.
    Aşagıdaki kamış cengizde 20 TL ve kaliteli
    http://www.bizde.com/lineaeffe-mustang-180cm-kamis-widq1085021#resimler

ucunda 100gr kurşun 40 mt den 1-2-3 mercan var diyebilirsin

Avdan her dönüşünde makineni ve kamışını güzelce temiz suyla yıka kurula ve hafiften yağla