Tekne kamışı seçimimde önerilerinizi istiyorum ???

Konu, 'Kamışlar' kısmında muratveben tarafından paylaşıldı.

1. muratveben

muratveben murat dilek

Herkeze merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 sene civarı teknede kullanmakta olduğum Lineaeffe ultramarine 1,50 http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=7-2241215# bot kamışım malesef ufak bir dikkatsizliğim sonucunda bir kaç yerinden kırıldı (üstünden araba lastiği geçti) :) üstünde kullanmakta olduğum makinamda herhangi bir sıkıntı yok sadece kamışım ezilip kırıldı allahtan, ve makinamdan memnunum makinem Silstar JODIAC 5000 http://www.avmarketi.com/asp/product/17799/Silstar-JODIAC-5000-Olta-Makinasi şimdi yeni bir tekne kamışı arayışına girdim mecburen, kırılan kamışımdan çok çok olmasada memnundum işimi görüyordu fakat şimdi artık biraz daha profosyenel daha güzel bir kamış almak istiyorum , maksimum 150 cm civarını geçmeyecek hatta 130 - 150 cm civarıda olabilir , çünkü denedim arkadaşlarla balığa giderken 150 cm den daha uzun kamışlarda tekneyle avlanırken sorun yaşıyorum, pek kullanamıyorum. 100 tl civarı bir bütçe ayırabilirim kamışa , bu konuda yardımlarınızı bekliyorum , birde eklemek istediğim bişey var lütfen önerileriniz teleskopik kamış olmasın, parçalı kamışlar bence çok daha verimli ve teleskopik kamışlaraoranla bana daha güven veriyor. Şimdiden önerileriniz için teşekkur ederim arkadaşlar.

2. cyhnckr

cyhnckr Ceyhun

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Major Craft Solpara 275 50gr, Italcanna Jigging
    Favori Makine:
    Penn Affinity, Daiwa Emblem Pro 6000A, FinNor Marquesa 40II,Daiwa Exceler 4000HA,Daiwa Saltist 4500
    En İyi Avı:
    43cm palamut , 50cm Lüfer , 7,5kg Sarıkuyruk
  3. haylasx

haylasx tolga

Favori Kamış:
    fladen extraa flexxx 15-50
    Favori Makine:
    okuma safina pro spa 40
  4. muratveben

muratveben murat dilek

Teşekkurler yorumlara, önerileri bekliyorum arkadaşlar tüm ustalardan.

5. doctor_33

doctor_33 Ömer EKER

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE ALLROUND 350 cm KAMIŞ SET
    Favori Makine:
    OKUMA AQUIOS AQ-65
    En İyi Avı:
    Çipura,1 kg.
  6. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
  7. muratveben

muratveben murat dilek

Teşekkur ederim vedat bey kamışla ilgili biraz açıklama yapabilirmisiniz , kullanıyormusunuz , diğer kamışlara oranlara artıları ne acaba , kaç gr kurşun ve tekne için nasıl bir takımla daha iyiperformans alınabilir. Tekrar tesekkurler.