Tekne penceresi

Konu, 'Tekne Donanımı ve Bakımı' kısmında zezu tarafından paylaşıldı.

1. zezu

zezu Okay

Favori Kamış:
    BG 60 DAIWA Makine , D.A.M Green Cross 360 Kamis
    Merhaba.

6.5 metrelik bir teknem var. Gecen yillar sonrasinda dumen bolgesindeki camlarinda (cam derken şeffaf mika gibi bir malzeme) bozulmalar ve icten catlamalar olustu. Oyle ki artik ozellikle gunesli havalarda camdaki parlamalardan dolayi ilerliyi gormekte zorlaniyorum.

Bu cam ve fitillerini kendim degistirmek isriyorum,malum konu tekne olunca gayet ekonomik olarak hallolacak isler fahis fiyatlara yapiliyor.

Bu isle ilgili gerek malzeme temini gerekse montaji konusunda tecrube sahibi forum okurlari varsa bir iki kelime yazmalarini rica eder keyifli bir Pazar aksami dilerim

2. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sevgili Okay , hepimizin sorunu hemen camları değiştireceksin, ben de değiştirmeye hazırlanıyorum. Sevgiler hoşça kal.:) :) :)

3. eseses kikiki

eseses kikiki Gökhan Tunalı

Birkaç teknenin camını taktık oto camcı bir arkadaşımla, lamine düz cam bulup değiştirebilirsin elmas ile keserken köşelerdeki kavislerde dikkat etmek lazım çatlayıverir, en iyisi çıkanların aynısından camcıda kestirmek. Cam lastiği olarak da fitille sabitlenen otobüs yan cam lastiği kullandık.

4. zezu

zezu Okay

Favori Kamış:
    BG 60 DAIWA Makine , D.A.M Green Cross 360 Kamis
    Tesekkurler. Bakalim bu haftasonu ilgilenecegim bu isle.