selam arkadaşlar 94 yılında 4.50m tekne aldık faturalı motor ve tekne ayrı ayrı fatura edilmiş şimdi bu motoru ve tekneyi nasıl satabiliriz satışını noterden yapabilirmiyiz bilgi verirseniz sevinirim. saygılar Not:ankarada olduğumuzdan herhangi bir liman kaydı şunu bunu yok)
eski tekne Varsayalım ki tekneyi satmayacaksınız da kendiniz kullanacaksınız. Önce gidip liman başkanlığına "benim yıllardır kullandığım şöyle bir teknem var ama evraklarım yok, Özel Tekne Belgesi çıkartmak istiyorum" demeniz onların da size verecekleri sahiplik belgesini mahalle muhtarına ve iki şahide imzalatarak liman başkanlığına iki fotoğraf ile götürmeniz gerekecekti. Ankarada liman başkanlığı olmadığına göre bu evrakı çıkartıp noterde satış yapma şansınız yok. Tekneyi hiç bir işlem yapmadan satın. Alan arkadaş da sanki tekne yıllardır ondaymış gibi gidip yukarıda yazdıklarımı yapsın. Yer mi? YER Ben öyle yaptım.
sayın ucankaz ilgine teşekkür ederim bu tekneyi isteyen var ama noterden satış istiyor ankarada kaç notere sordumsa bu işten haberi yok yada bilgisiz birazda haklılar ankara deniz bölgesi olmadığından böyle bir durum söz konusu olmamış olabilir her neyse birileri akıl verdi motoru tekneyi ayrı ayrı sat diye tamam satıcazda hangi kanalla şaştım kaldım bakalım ne olucak saygılar
ayrı ayrı satmakla da sonuç aynı olur arkadaşın dediği yöntemi uygulayın ama acele edin çünkü 1yıl sonra bu yöntem tarih olacak