tekne ve motor işini hallettikten sonra şimdi sıra takımları ayarlamay geldi, forumlarda ki sahteler ile ilgili her yazıyı okusam da iş malzemeciye gidince değişiyor,insan hangisini alacağını şaşırıyor sırtı öekerken özellikle youzuri olana güveniyorum bakalım sizin görüşleriniz ne olacak saygılarımla
rover 98 e tekneden aksiyon verdirebilmek için dümeni çok kıvrak kullanmalısınız bir sağ bir sol yaparsanız rover da wtd aksiyonuna yakın bir ekliptik çizecektir kendi çapında ama o mesafede levrek olmaz diyeyim
mrhb, Rover 98i kıyıdan yada limandan spin takımıyla kullanmak için aldınız sanırım... Su üstü kandırıcılar sırtı için pek tercih edilmez... Orhan babayı takip ediyorsanız yozuri tabimarularla harikalar yarattığını göreblirsiniz..Rapala Magnum Serisi, Yozuri Cristal Minowlar- River2Sea markasına ait sahtelerle çok iyi sonuçlar alındığını biliyorum..
evet rover98 i teknede kullanmayı dusunmuyorum ,genelde kendi yöntemimiz olan bir takımla sırtı çekeriz ,youzurı kesın iş yapar diye düşünüyorum ancak fazla dalmaması lazım cunku hayvan cok kıyıladı,takılma olasılıgı cok fazla