tekne ve ya bot tavsiyesi

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında mahon tarafından paylaşıldı.

1. mahon

mahon muhittin

2. denizbilimci

denizbilimci Hasan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extreme 4.40 ve Balzer Diabolo V, Cormoran Bullfighter 3.00 Spin
    Favori Makine:
    Shimano Titanos 5500 XSA ve Alivio 4000RB
    En İyi Avı:
    2,5 kg Torik
    Hiçbirini tavsiye etmiyorum.

1. İlan : 2010 model Brig marka botlarını satma sebebi botu küçültmek. 9.8 motorla o bot plane moduna 2 kişi ile geçemez bence bu sebeple satıyorlar. Eğer 15 HP motor takarım ve bağlama yerim de var diyorsanız bu havaleli botu alabilirsiniz.

2. İlan: Adam 4.20 bota elektrikli motor takmış ben böyle absürd bir kombinasyon görmedim. Temel fıkrası gibi bir takım olmuş. 4.20lik bot başınıza bela olur, indir kaldır, sahibi bel fıtığı olmuş zaten.

3. İlan: 5 Hp 4 zamanlı motor o tekneye ufak gelir, uyumsuz bir kombinasyon daha.

3. ckaratep

ckaratep Caner

Favori Kamış:
    Remixon 240 Spin
    Favori Makine:
    Sweepfire E3000
    En İyi Avı:
    Spin öğreniyorum..!
    bütçeniz ne kadar ?

4. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    200-300 metre açılmak için elektrikli motor mantıklı fakat elektrikli motor 420 tekneye uygun olmaz. 3 m bir botla elektrikli motor takımı sıfır al daha iyi bence.

5. frozen06

frozen06 Yasin ÖZTÜRK

En İyi Avı:
    yosun:)
    ben ankaradayım mecburen elektrikli motor kullanıyorum sen denize açılacaksın madem elektrikli motora hiç girme derim...

6. krişnamurti

krişnamurti murat akça

İlandaki brig botun sahibi benim..Ne tesadüfdür ki burda karşılaştım :)
    Brig botları için kötü diyen çıkmaz..bilen bilir kaliteli bir bottur.
    9.8 motorla 2 kişi Pleyne çok rahat kalkıp gayet süratli gidiyor..Ama 3-4 kişi olunca malesef motor sadece itmeye yarıyor.Benim ise satma sebebim
    aracıma sığdırmakta zorlanmam..Ya panel van araç almak lazım yada doblo kangoo tarzı bir araç..
    3-4 kişi avlanmak için zaten 3.80 den küçük bot almanızı tavsiye etmem..Sığamazsınız..

7. selimileri

selimileri selim

motor tavsiyesi

kendim 5mtlik fiber teknede kullanıyorum,3 kişi performansı benim için tatmin edici

8. denizbilimci

denizbilimci Hasan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extreme 4.40 ve Balzer Diabolo V, Cormoran Bullfighter 3.00 Spin
    Favori Makine:
    Shimano Titanos 5500 XSA ve Alivio 4000RB
    En İyi Avı:
    2,5 kg Torik
    Brig en kaliteli bot markalarından biridir. Ama büyük bot alanlar çok kaliteli de olsa satmak zorunda kalıyorlar. Daha küçüğünü almak için sattığınızı tahmin etmiştim :)

9. bot bakan adam

bot bakan adam battal

Selam arkadaşlar bir kaç saattir forumu takip etmekteyim adımdanda anlaşılacağı üzere bütçeme uygun bir bot motor kombinasyonu aramaktayım.Bütçen ne kadar derseniz 3500 tl civarı botu tatlı suda kullanacağım ve yaklaşık 500 kg taşıma kapasitesi olması gerekiyor.

10. kayaker65

kayaker65 MUSTAFA DURMUŞ

kano balıkçılığı

Kano ile de balık tutmak mümkün. Biz İzmirde kendi balıkçı kayaklarımızı kullanıyoruz. www.kanodiyari.com adresinde tek kişilik ve iki kişilik modelleri gorebilirsiniz. Fiyatları da gayet cazip. Tek kişilik koltugu, küreği, olta tutucusu içinde, kdv dahil 1400,00 TL. iki kişiliği de 1850,00 TL.