Teknede balık ayrı bir keyifmiş 4 Kg İstavrit

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında MissEveralone tarafından paylaşıldı.

1. MissEveralone

MissEveralone Ayşegül

Sabahın erken saatinde balık ile ilgili planlarımız suya düşmüştü :) Herkesin kullandığı deyim ile avlak yerimizde :) balık çıkmadığı ile ilgili bir haber alınca alternatif planlar düşünmek durumunda kaldık.Bir gün öncesi başarısız geçen avımız sonucunda :)

Yine hepinizin deyimiyle partnerim (eşim olur kendileri) Avcılar sahilde tekneler ile açılıp balık tutup bir kaç saat sonra dönülebileceği ile ilgili duyumlar alınca ( biz balık konusunda hakikaten çok yeniyiz ) eşimin aklına eskiden yüzmeye gittikleri ve tekne kiraladıkları Kumkapı geldi. Atladık motorumuza kısmetse sandal,tekne vs.. buluruz dedik...

Ve amaca ulaştık...İnanılmaz keyifli bir gün geçirdik.gerçi başlangıcı bir hayli korkutucuydu.Boğaz da bu dönemde sık sık uzaktan izleme keyfi yaşadığımız ve sonrasında balıktan eser bile göremediğimiz yunuslarımız iş başındaydı.Resmen tekneye değerek bir sağa bir sola yüzüyor adeta martıları besliyorlardı.Hiç balık olmasa bile bu anları o heycanla izlemek ayrı bir keyifti.

Bir kaç başarılı atıştan sonra balık bir anda kayboldu.Tabii biz birbirimize bakar durumda banghead
    Kaptanımız biraz açığa çıkalım diyince ikimizinde gözleri parladı :laughing: 3-4-5 er'l,i derken bir bakmışız ki kovamızın dibi artık görülmüyor. :eek:

Tabii daha önce tekne ile çıkmamamızın azizliği gerçekten balıklarımı çıkartalım oltayı mı sallayalım yoksa balıklarımı çekelim derken görüldüğü gibi eşim nadir karelerde var :p Daha çok fotoğraf paylaşmak isterdik ama balıklardan zaman bulamadık hooked

Bu güzel günü sizlerle paylaşmak istedik.Aşağıda bir kaç resim ile...

Hepinize bol balıklı günler diliyorum...

Avlağımızdan :p
    Günün başlangıcı
    Yunuslar martıları beslerken
    Balıkçımız ve komşusu balıktan korkan miço :p
    Balıklar :hungry:
    Balıklar reeling
    Yine balıklar :laughing:
    2.balıktan korkan miço günün sonunda balıklara ancak dokundurduk :p

Canım partnerim :p :D
    Hazırlanırken
    Mutlu Son :)

2. volkan07

volkan07 Volkan

En İyi Avı:
    Doğaya iade ufaklıklar
    Tebrik ederim, daha iyilerine rastgelsin. Tam bir mutlu son olmuş :) Bu arada cidden deniz çok kirli görünüyor :(

3. hakiahakia

hakiahakia Hakki

Favori Makine:
    Spro
    En İyi Avı:
    Levrek 2,7 Kg.
    Tebrikler, son resim harika...

4. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    Tebrikler güzel bir av olmuş bir bayanın eşinle avlara katılması hatta artık erkeğin onun yanında gelir gibi olması çokgüzel bişey :D Fotoda beyfendinin yüzünü tam seçemedim ama geçenlerde yağmurlu havada galatadaki balık avı raporunu paylaşan kişi olduğunu düşünüyorum. Ne güzel bol balıklı bol mutlu günler partnerinizle "eşinizle" ...

5. doctor

doctor Ferdi

Favori Kamış:
    Italcanna futura
    Favori Makine:
    shimano twen power 8000 Pg
    En İyi Avı:
    Kofana 2 kilo 300 gr
    Değerli Arkadaşlar..

Daha evvelde bu bildirmiştim.. İstavritler yumurtalı diye ama bakıyorum kimse dinlemiyor..böyle dediğim zaman; benim tuttuklarmda havyar yok.. ya da ben tutmasam başkası tıutacak gibisinden... bahaneler üretiliyor..Artık bunları aşmamızın zamanı geldide geçiyor, lütfen daha duyarlı davranmamız gereğini unutmayalım...

6. farukaan

farukaan faruk

Favori Kamış:
    Remixon wınner 360mm 80-120 gr
    Favori Makine:
    Okuma Trio RC-55-Ryobi ecusima 6000 vi
    En İyi Avı:
    Hep bir trança avlamak istemişimdir :)
    O denizin pisliği ne öyle yaa??Bırakın balığa çıkmayı gezmeye bile çıkılmaz ki orada..

7. Everalone

Everalone İbrahim

Favori Kamış:
    Mermaid 4.20Cm Surf (AlbaStar)
    Favori Makine:
    AlbaStar Double 60
    En İyi Avı:
    Şimdilik Tatlısu Levreği
    Sayın doctor nickli arkadaş, bize duyarlılıktan bahsetmeyin lütfen,
    şu forumdan soğutabilmek için her seferinde birileri çıkıyor
    sirkülerde vs de yasak olan her şeye göz atmaya çalışıyoruz
    ailece balık tutmaya gidiyoruz,
    sirkülerde çinekop tutulması yasakmış biz 22 tane lüfer tutuyoruz, yanımızda tutan herkes çinekop dediği için forumda bizi topa tuttular,
    gırgırcılara olan tüm kinlerini bizim 22 tane halk dili çinekopumuzdan çıkardılar

sahilden balık denedik istavrit az çıkıyor ve bazıları ufak geliyor, kumkapıda güzel bir 2 -3 saat geçirdik 4 kilo civarı istavrit aldık boyları güzeldi,
    4 kilo balık temizledim içerisinden 10 tane yumurtalı ya çıkmıştır ya çıkmamıştır neyi konuşuyorsunuz siz ?

siz gidin gırgırlara konuşun yasaklara rağmen garipçede çatır çatır ağ atıyorlar

yine bizim 4 kg muza mı kaldınız ?

sirkülerde bir yasaklama yoksa lütfen vicdanı limit vs gibi şeylerle gelmeyin
    ailece güzel bir kaç saat geçirdik
    sonunda da 4 kg balık tuttuk, mutluluğumuzu da balıkavı ailesi bireyleriyle paylaşmak istedik,

olumlu yorum yapan herkese teşekkürler,

8. Everalone

Everalone İbrahim

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    AlbaStar Double 60
    En İyi Avı:
    Şimdilik Tatlısu Levreği
    Deniz sadece marina da çok kötüydü, geminin arka tarafından itibaren yok o pislik,

ki 3 saat civarı 100 lerce yunus ile birlikte avlandık, yunusların pis denize geldiklerini düşünmüyorum, yıllardır görmediğimiz yunusları bu sene oldukça fazla görüyoruz, marinalara bir şey diyemiycem

9. Everalone

Everalone İbrahim

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    AlbaStar Double 60
    En İyi Avı:
    Şimdilik Tatlısu Levreği
    Dikkatinizden kaçmamış teşekkürler,
    bu aralar işten güçten vakit bulabildikçe balık tutmayı deniyoruz,

fakat tekne olayı çok ayrı güzelmiş biz inanılmaz eğlendik.

10. erdinc

erdinc erdinç allı

Favori Makine:
    shakespeare
    Tebrikler,
    Eşinizle keyifli bir av yapmanız ne kadar güzel. Balık da güzel gelmiş. Hele son kare var ya muhteşem. Afiyet olsun.

11. bulut34

bulut34 mahmut

güzel bir gün yaşamışsınız.tebrik ederiz.sayın doktorumuza da içerlenip keyfinizi bozmayınız. her ailede olmaz bu balık avı.bizim hanım kokuyoruz diye eve bile şartlı alır şartlı yollar ava.sizlere ne mutlu hep berabersiniz.heryerde her şeyde.son karedeki finalde en güzeli.tekrar tebrik ediyorum.

12. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Tebrik ederim, çok güzel bir aile paylaşımı. Nicelerini dilerim. Oltanız balıksız kalmasın :)

13. doctor

doctor Ferdi

Favori Kamış:
    Italcanna futura
    Favori Makine:
    shimano twen power 8000 Pg
    En İyi Avı:
    Kofana 2 kilo 300 gr
    Everalone nikli (siz öyle hitap etmişsiniz) Evet sade size deil ben her sene bu mevsimde her üye olduğum sitelerde balıkla ilgili tavrımı belirtirim.. sizin neden bu kadar alındığınızı anlamış deilim..zati sirkülere göre 1 kilo kalmış aşımınıza; kaldiki ben sizin şu kadar kilo balık tuttunuz diye bir sersenişte bulunmadım..bu benide ilgilendirmez..benim dediğim bu aylarda balıkların havyarlı olduğu tutulmamıs olması gerektiğini belirtmek istedim..siz her ne kadar havyar cıkmadı diyorsanız,ben inanamıyorum..bu sitede sadece size deil geçmişte de bu konuylan çok yazılarım vardır..gırgırlara ve küçük ölçekli balıkçılara da sözümüz olsa onlarda tutmasalar..

14. Everalone

Everalone İbrahim

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    AlbaStar Double 60
    En İyi Avı:
    Şimdilik Tatlısu Levreği
    aslında sersezinişim size değil, olumsuz yazılanlara

eşim ne zaman foruma bir şey asmak istese, sanki birileri bunu çekemiyor hemen baltalamak istiyor gibi geliyor bize,

millet şu kadar tuttum bu kadar tuttum şöyle yakaladım vs yazar

yumurtlama dönemi tüm türkiye de sazan yasağı olur biri gider sazan yakalar ve yakaladım diye böbürlenerek asar ona eşime çıkıldığı kadar sert çıkılmaz,

karşıdaki bayan olunca sanırım tebrik etmek zor geliyor insanlara

size çıkıştığım için özür dilerim kusura bakmayın

iyi akşamlar

15. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Everalone ailesi, yine güzel bir raporla sahne almış, sizleri tebrik ediyor ve avlarınızın devamını diliyorum.:)

Gerçekten tüm olumsuzluklar sizin raporunuza denk geliyor ki bana göre tamamen tesadüf:p Son bir haftada birçok istavrit raporu yayınlandı ve hiçbirinde bir eleştiriye tanık olmadık.Aslında kötü niyetlide olmasa, bunların sizin raporlarınıza denk gelmesi dediğim gibi bir tesadüf olmalı:p

Avlarınız daim ve bereketli olsun everalone ailesi:)

16. Everalone

Everalone İbrahim

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    AlbaStar Double 60
    En İyi Avı:
    Şimdilik Tatlısu Levreği
    çok teşekkür ederiz, darısı sizin de başınıza

17. Dalgıç837

Dalgıç837 Ergiz Esen

Favori Kamış:
    Sportex SeaStar 2,70 80-100 atarlı
    Favori Makine:
    Penn Sargus 3000
    En İyi Avı:
    Sudak 92 cm 8,5 kg
    Amatör balıkçılık ailece yapılırsa daha keyifli, kimse diğerlerini evde bıraktım diye üzülmüyor :) Tebrikler güzel av için, ama öncelikle hep birlikte balığa gittiğiniz için.

Rasgele

18. simendifer

simendifer Sennur

Ayşegül hanım, ne diyeyim, bu defa raporu hemcinsimin açmış olması çok hoşuma gitti. :p Keyifli bir gün geçirdiğiniz ve balıkları da keyifle tükettiğiniz ortada. Bu arada, eşinizle birlikte bu hobiyle uğraştığınız için kutlarım. Tebrik ederim, dahasına rast gelsin. :):)

Not: Balık kızartırken, benim gibi her yanı gazetelerle kaplamışsınız. Biz hanımlar hep böyleyiz anlaşılan. :p

19. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Mr.Evarolane, İbrahim bey.

Ne mutlu size.................

Aile boyu aynı hobiyle yanyana olmanın verdiği zevk ve hazın yanında, işin en önemli kısmını aşmanın verdiği rahatlığa sahipsiniz.

Bu makinalarda neyin nesi ? Bir makina yetmiyormu ? Bu kadar kamışı ne yapacaksın ? Her yerde bu ıvır zıvırların var. Bu takım taklavatlarından bıktım, Öööffff yine mi balık v.s..............v.s. En önemli kısmını aşmışsın. :p :mad: :p :D

İnan ki Allahın sevgili kulusun. :p :p

Avlarınız ve mutlu birlikteliğiniz daim olsun.

20. elfbeyi

elfbeyi mehmet kırem

Favori Kamış:
    Shimano Vengeance Bx 210 cm 10-50 atar- Trabucco Achab Squid Stick 180cm
    Favori Makine:
    OKUMA RAW II 65 - Okuma Ceymar-40
    En İyi Avı:
    çipura 980 gr. - 34,5 cm. - sarıağız 2,900gr -53 cm
    tebrikler keyifli bir av olmuş...
    paylaytığınız için de tesekkürler...