teknede derin suda av için makina veya çıkrık arıyorum

Konu, 'Makineler' kısmında av.eren tarafından paylaşıldı.

1. av.eren

av.eren eren mülayim

Favori Kamış:
    iki rat kullanıyorum marka model bilmiyorum...!
    En İyi Avı:
    3.5 kg mercan
    teknede derin suda av için makina veya çıkrık arıyorum yaklaşık 100 -150 gr kurşun kullanıyorum üzerine bikaç balık takılınca makine ile çekmekte oldukça sıkıntı yaşıyorum. kol resmen dönmüyor. bundan kurtulmak için bana bir öneride bulunabilir misiniz?

2. ozan

ozan Ozan

teknelerin yan tarafına sabitlenen eletrikli ve bisiklet kollu kullanım özellikleri olan çıkrıklardan biri yada iyi bir penn 114 h

3. melanur

melanur hüseyin soy

Favori Kamış:
    olta
  4. Dalgıç837

Dalgıç837 Ergiz Esen

Favori Kamış:
    Sportex SeaStar 2,70 80-100 atarlı
    Favori Makine:
    Penn Sargus 3000
    En İyi Avı:
    Sudak 92 cm 8,5 kg
    Eren merhaba,

çıkrıkla avcılık tecrübe istiyor. Ayrıca tahvil oranları da düşük olduğu için derinde avlanınca takımı yukarı almak uzun sürer. Her durumda derin sularda rahatlıkla kullanabileceğin birkaç makinayı ekliyorum :
    Penn Slammer
    Benim favorim. Tuzlu suya dayanıklı, en büyük boyu 300 m 0,35 monofil alıyor, fiyatı 100 € civarı. Derinde avlanıyorsan önerim örgü misina kullanman. Örgü esnemediği için hem balığın vuruşunu daha iyi duyarsın hem de örgü misina aynı güçte monofilin yarısı kalınlığında olduğundan makinan daha fazla misina alır. Tamamına örgü sarmana da gerek yok, örneğin 300 m 0,20 örgü saracaksan altına da yaklaşık 200 m 0,35-0,40 monofil sararsın işini çok rahat görür.

Benzer fiyata Daiwa Opusbull
    Bu da Penn gibi tuzlu suyadayanıklı, kapasitesi ve fiyatı ona yakın.

Biraz daha ucuza Penn Sargus :

Bu da tuzlu suya dayanıklı bir model, fiyatı da biraz daha düşük diye biliyorum.

Rasgele