Herkese içten selamlar , saygılar... Balık avına yeni merak saldık ve topladığımız bilgiler çerçevesinde bişeyler yapmaya calışıyoruz. Kıyıdan iyi-kötü bişeyleri oturtuyoruz... Ama tekne denemedik daha. Çok istiyoruz ama havaların biraz daha dengelenmesini bekliyoruz. Yalnız bir yakınımızdan duyduğumuza göre ; tekneden olta atmak için mutlaka av lisansı gerekiyormuş ve kontrole denk gelinirse büyük cezası varmış. Bu konuda bilgisi olan saygıdeğer forumumuz üyeleri ; bilgilendirmek ve aydınlatmak için , tecrübe ve paylaşımlarınızı bize aktarabilirseniz çok seviniriz ve müteşekkir oluruz. Şimdiden çok çok teşekkürler...
bende bu soruyu aynen il yetkililerine sordum.aldığım cevap;yok kardeşim belge melge gerekmez rahat ol avla..dediler.. zorunlu değilmiş..dediler..ben onların yalancısıyım.
Selamlar, bu birazda nasıl bir tekne ile çıkacağınıza bağlı, (tecrübe ile sabitir) geçen yaz alanyadan ticari balıkçı teknesi ile açılmak istedik ve sahil güvenliğe danıştığımızda aldığımız cevap güzeldi toplamda 1.500 tl ödemek isterseniz sorun olmaz dediler
Merhaba;rizede kesinlikle yasak sahil güvenlik devamlı denetleme yapıyor;yasal olarak kesinlikle yasak olduğunu biliyorum.
Yazdıklarınız için çok teşekkürler... =) Peki bu av ruhsatı nerden,nasıl ve kaça alınır? Nasıl alabiliriz? Belirli bir süre için mi alınıyor? Bilgi verebilir misiniz? Yine şimdiden teşekkürler... =)