Tekneden av için av lisansı gerekliliği var mı??

Konu, 'Tebliğler' kısmında PAKETEFE tarafından paylaşıldı.

1. PAKETEFE

PAKETEFE Cemal Mönüm

Herkese içten selamlar , saygılar...

Balık avına yeni merak saldık ve topladığımız bilgiler çerçevesinde bişeyler yapmaya calışıyoruz. :D

Kıyıdan iyi-kötü bişeyleri oturtuyoruz... Ama tekne denemedik daha. Çok istiyoruz ama havaların biraz daha dengelenmesini bekliyoruz. Yalnız bir yakınımızdan duyduğumuza göre ; tekneden olta atmak için mutlaka av lisansı gerekiyormuş ve kontrole denk gelinirse büyük cezası varmış.

Bu konuda bilgisi olan saygıdeğer forumumuz üyeleri ; bilgilendirmek ve aydınlatmak için , tecrübe ve paylaşımlarınızı bize aktarabilirseniz çok seviniriz ve müteşekkir oluruz.

Şimdiden çok çok teşekkürler...

2. spinnci

spinnci murat

Favori Kamış:
    DAİVA
    Favori Makine:
    D:A:M
    En İyi Avı:
    21 kilo akya,vallahi nasıl yakaladım bende anlamadım.
    bende bu soruyu aynen il yetkililerine sordum.aldığım cevap;yok kardeşim belge melge gerekmez rahat ol avla..dediler..:) zorunlu değilmiş..dediler..ben onların yalancısıyım.

3. hangisidogru

hangisidogru MUHARREM

En İyi Avı:
    kendim
    Selamlar, bu birazda nasıl bir tekne ile çıkacağınıza bağlı, (tecrübe ile sabitir) geçen yaz alanyadan ticari balıkçı teknesi ile açılmak istedik ve sahil güvenliğe danıştığımızda aldığımız cevap güzeldi:p toplamda 1.500 tl ödemek isterseniz sorun olmaz dediler :D :D :D

4. ozkan79

ozkan79 özkan

Merhaba;rizede kesinlikle yasak sahil güvenlik devamlı denetleme yapıyor;yasal olarak kesinlikle yasak olduğunu biliyorum.

5. PAKETEFE

PAKETEFE Cemal Mönüm

Yazdıklarınız için çok teşekkürler... =) Peki bu av ruhsatı nerden,nasıl ve kaça alınır? Nasıl alabiliriz? Belirli bir süre için mi alınıyor? Bilgi verebilir misiniz?

Yine şimdiden teşekkürler... =)