tekneden avlanmak için cok iyi bir makına arıyorum ve önerilerinizi bekliyorum derinlim max100 yormadan ve kısa zamanda dipten çekmek istiyorum şimdiden teşekkürler
bende arıyordum ve aradığımı sevgili abim ercan (balıkkurdu ) sayesinde buldum ve kesinlikle tavsiye ederim. ryibo ecusuma 6000 vi. kesinlikle çok memnun kalacaksın hem hafif hem çekişi çok rahat ve hızlı . hiç tık demiyor.
Engin abiye katılıyorum bendede 2 tane 6000 lik 1 tane 4000 lik var asla üzmüycek bir makina ecusima bende bir ryobi aşkı oluşturdu yeni modeli olan arctica aldım daha yeni. o daha hafif çekişi konusunda kıyaslıycak kadar çok avlanmadım ama o da çok iyi görünüyor.
Av Yoğunluğunuz 100 metre olacaksa Surf Makine tercih etmeniz avantajınıza olacaktır Ecusıma ve shimanolar iyi makineler ama 100 metrelik derinlikte sizi zorlayacağını düşünüyorum. Rastgelsin.
orhan bey ya sizce hangisi Remixon Infinity 7000 Surf Makine Remixon Infinity 6000 Surf Makine Okuma Spector St-65sa Makine Mitchell Armada Pro 6500 Makine
Kardeş 450 gr ağırlığı ile Remixon İnfinity 6000 Surf Makine daha avantajlı görünüyor,Turda kaç cm misina sardığı hakkında bilgiye ulaşamadım,Remixonu arayıp bu bilgiye ulaşabilirsin Aşağıdaki resim Sivricede yaklaşık 90 kulaçta avlanırken çekilmişti,kullandığım makine okuma blue hawk Ağır olmasına rağmen turda 1 metreden fazla (yanlış hatırlamıyorsam 109 cm idi ) misina sarımı büyük avantaj sağlamıştı bana. Rastgelsin.
Bence tercih orta boy ama surf makara olmayan bol bilyalı makinelerden yana olmalı. Remixon İnfinity hiç de iyi bir tercih olmayabilir, zira atışta iyi bir makina olmasına karşın yük altında çok da iyi değil. Kıyıdan atış için ideal. Shimano Nexave 6000 Remixon Fiesta 50 Ryobi Ecuisma 6000-8000