Tekneden kamış ile avlanma hk.

Konu, 'Kamışlar' kısmında can_kmv tarafından paylaşıldı.

1. can_kmv

can_kmv Can Kumova

Favori Kamış:
    Baba yadigarı Shakespeare kamış
    Favori Makine:
    "Shakespeare Firebird 070" Baba yadigarı
    En İyi Avı:
    oltanın ucuna ilk takıldıklarında her birisi sanki yakaladığım en büyük balık gibiydi
    Herkese selamlar ve sağlıklı avlar dilerim. Tekneden dip oltacılığı ve sırtı için aynı anda kullanabileceğim bir kamış arayışı içerisindeyim.

Aklımda Daiwa trans active 1,7 m 30 lbs (13,5 kg), D.A.M steel power red 1,8 m 30 lbs ve Shakespeare in ugly stick gold tiger lite 1,86 m maks 25 lbs çekerli modelleri var. Benim gönlüm spin kamış modelinide kullandığım shakespeare den yana ancak her zaman akıl akıldan üstün olduğu için tecrübeli abi ve kardeşleriminde görüşlerini almak istiyorum. Satın almak istediğim kamışta okuma nın dead eye model makinasını kullanmaktır niyetim. Bütçe üst sınırım bahsettiğim kamışların ortalama fiyatı olan 130 - 150 TL arasındadır. Muadil kamış marka ve modelleride görmek açısından siz kıymetli forumdaşlara danışmak istedim.

2. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    15-20 TL ye aldığım Effe Capri 1,5 m dolgu kamış her türlü işimi görüyor. Sırtıda Hedef çok büyük balıksa iş yapmaz tabi. E o tür balıklarda bizim sularda denk gelmesi çok düşük bir ihtimal.

3. vayacon

vayacon Gürel

5kg kadar içi dolgu olan 20 tl lik kamislar is görüyor .

4. can_kmv

can_kmv Can Kumova

Favori Kamış:
    Baba yadigarı Shakespeare kamış
    Favori Makine:
    "Shakespeare Firebird 070" Baba yadigarı
    En İyi Avı:
    oltanın ucuna ilk takıldıklarında her birisi sanki yakaladığım en büyük balık gibiydi
    Cevaplarınız için teşekkür ederim. Bahsi geçen kamışların tarzında elimde 1,6 m silikon dolgu bir kamışım var hali hazırda. Biraz daha uzun ömürlü ve yarı yolda bırakmayacak bir ürün arıyorum. Zaten artık büyük balığı anca videolarda fotoğraf paylaşımlarında görür olduk. Benimki sadece malzeme ömrü ve kamışın çalışma devamlılığı takıntısı artık.

5. selcuk3104

selcuk3104 selçuk

Benim görüşüm sırtı kamışıyla yemli dip avcılığı yapmak avcılık hassasiyetini önemli oranda düşürür.Bütçe önemli diyorsan sırtı ve 7 ila 8 kg ma kadar jig avları için remixon hurricane 1.80 50 80 lbs modeli tavsiyemdir fiatıda 50 tl civarı ve ip kullanımına uygun dayanıklı bir kamıştır.yemli içinse yine aynı kamışın 1.50 15-30 lbs 100gr kadar kurşun kullaımlarında çok çok iyi 1.65 ide 150 gr kurşun kullanımlarında çok hassas ve 2 ila 3 kg balıklarıda rahat çkartıyor.