Merhaba av dostları.. Genelde kıyıdan avlanan biriyim son zamanlarda tekneden ava çıkıyorum gittiğimz yerde 100-200 gr arası kurşun, 60-100 mt arası derinlikte avlanıyorum kullandığım makine ryobi amazon 4000 6 bilya modeli ancak kolumu çok yoruyor.Rahat ve çekiş gücü yüksek çok pahalı olmayacak bir model tavsiye etmenizi istiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Spro Zalt-Arc XS -740 ücyüz küsür gram almanya destlerde 5 de 5 almis tuzlu su icin üretilmis uygun fiyatli iyi makina bol sans
100-200 gr kurşunla çalışıyorsan,kamışın kısa ve sert olmalı.Kamış çok eğildiğinde sürtünmeden dolayı makinede zorlanıyor.kısa kamışa büyük 60lık bir makine takarsan huzuru bulursun bence.
========================================================- belki haklisindir agirlik 2 kati keske o makina buyuklugune uygun baliklar olaydi ülkemde ama link iyi bolsans
65'lik veya 6000-8000'lik; turu 5 ve 5'ten düşük olan makinaları kullanabilirsiniz; daha rahat olur; mesela Ryobi Applause veya Ap uygun olabilir...
ben Spro Zalt-Arc XS -745 ini alacagim 0,33 mm iplik aliyor bece norvec de bile isimi rahat rahat görür hele türkiyede oooo