Tekneden Yemli Balık Avı İçin Shimano Tavsiyesi

Yaş
45
Şehir
İzmir-Göztepe
Favori Makina
Mitchell armada 6500 pro
İsim
ferit cem
Herkese iyi akşamlar uzun zamandır ne balığa gidebiliyorum ne balık marketlere iş yoğunluğundan ;:)
Tekneden dibe yemli avlarda kullandığım mitchell armada pro makinam var yanına birde shimano makina almak isyorum tavsiyeleriniz nelerdir teşekkürler
 
Tekneden dip takimi ile av deyince misina kapasitesi yuksek, nispeten yuksek devirli, jigging avinda da kullanilabilecek bir makina aradiginizi anliyorum.

Shimano Navi 8000 PG mesela.

Hem guclu, hem de kullanisli bir makina. Shimano serileri icinde nispeten uygun fiyatli bir model. Jigging amacli Saragosa, Spheros gibi modeller kadar pahali degil.

Navi 8000 PG modelini henuz yeni edindim ve deneme firsatim olmadi. Denizde denedikten sonra tecrubemi de paylasirim.
 
Herhangi bir bütçe belirtmemişsiniz.

İbrahim beyin belirttiği Navi 8000 PG nin yanına, Ultegra serilerinin XTB, XSB ve CI4 modellerinide portföyünüze alınız ve değerlendiriniz. Tabii 4500,5500,10000,14000 lik tercihleri, kullanım amacına göre değişiklik arzedecektir.
 
Back
Yukarı