Arkadaşlar Teknesi olanlar için Süper bir ürüne rastladım İnternette dolaşırken. Zehirli boya derdinden kurtulucaz sonunda. Aynı ürünün ahşap ve krom aksamlar için olanları da varmış. Doğayla barışık bir ürün olması da bizim gibi doğa dostları için çok iyi bence. Geçen sezon tekne temizliği için aldığım deterjanlar çok pahalıydı. Bence denemekte fayda var. İlgilenen arkadaşlar için link veriyorum. http://www.nanteltd.com/page7.html
Bu tür ürünleri bende inceliyorum. Eğer fiyat ve uygulama kolaylığı açısından çok ciddi bir fark yoksa zehirli boya benzeri bir ürün olduğu için bana pek cazip gelmedi. Karina üzerine yapışan kekamoz ve midye benzerlerini ne derece başarılı olarak caydırır bilemiyorum. Bence şu aralar tanıtımı yaygınlaşan ultrasonik kekamoz önleyici sistemin sonuçlarını beklemekte fayda var. Eğer başarı sağlarsa çok ciddi bir dertten kurtulacağımız kesin.
Merhaba Hakan Bey Ürünü satan firma ile görüştüm. bana kataloglarını maille yolladılar. uygulaması çok basit. uzun süre boyada olduğu gibi havuzda ya da kızakta beklemiyor tekne. kısa sürede kuruyor. bir de zehirli olmadığı için tehlikesi yok ve basitçe püskürtme veya rulo/fırça ile uygulanabiliyor. ürünün özelliği gereği yüzeyde kekamoz ve diğer canlıların tutunmasını engellediği gibi seyir esnasında da tutunan olsa bile dökülüyor. 2 seneye kadar dayanıklılığı var. ayrıca oluşan katman sayesinde UV ışınlarını ve darbeden kaynaklanan çizikleri de engelliyor. tekrar uygulamada ise kazımaya gerek yok sadece gereken yerlere noktasal takviye yapılıyor. karinada sadece ıslak sünger veya fırça yardımıyla basitçe temizlik yapılabildiği gibi ayrıca oluşan kaygan yüzey sayesinde hızı etkilediğinden yakıttan da tasarruf sağlıyor. Ayrıca pervaneye uygulanabiliyor olması da güzel. ürün bordoya ve camlara da rahatlıkla uygulanabiliyor. krom küpeşte lumbos ve diğer krom aksamlarda ve güvertede kullanılan tik ağaçlarının korumasında da kullanılıyor.tabii farklı bileşenlerdeki ürünleri. Hatta kumaş ve deri üzerine de uygulandığında her türlü leke ve kiri su itici özelliği olduğundan dolayı tutmayıp kolay temizleniyor. Ben siparişimi verdim. bakalım elime ulaştığımda ilk fırsatta deniyeceğim. Eğer dedikleri gibiyse gerçekten çok amaçlı kullanılabilecek bir ürün. fiyatına gelince renksiz ve parlak 500 ml lik ambalajda karina koruması için olana 300 euro verdim. 35 m2 alana rahat yetiyor. 250 ve 1000 lik olanları da varmış. plastik için olanları rapalalarım da denemeyi düşünüyorum.
Merhaba Ürünü almışsınız anlaşılan hayırlı olsun. Uygulama sonuçlarını ve memnuniyet derecenizi bizlerle paylaşırsanız sevinirim. Tüketici olarak bizimde en avantajlı ürün konusunda bilgi paylaşımına ihtiyacımız olduğu kesin.
ürün 3 gün önce elime ulaştı. ilk uygulamayı karinaya yaptım. uygulaması çok kolay oldu. zaten zehirli boya vurmak için hazırlıklarımı yapmıştım. onun yerine tek kat olarak ürünü uyguladım. hemen kuruyor ama 24 saat beklemek daha iyi sonuç veriyormuş. inanılmaz derecede pürüzsüz ve kaygan şeffaf bir yüzey oluştu. tekneyi suya indirdim. şimdi son haırlıklarımı yapıp balığa çıkmak için hafta sonlarını beklicem
kekamoza karşı koruma Hakan bey ürünü 5 gün önce tekne karinasına uyguladım. bugün de denize indirme fırsatım oldu. kolay ve tek kat bir uygulama oldu. şeffaf bir ürün. denize indirmeden önce karada denedim. çok kaygan bir yüzey oluştu. bakalım verdikleri garanti en az 2 sene. ilerleyen zamanlarda sonuçlarını yine buradan yazarım. aynı ürünün borda boyasını koruyanı varmış. şimdi onu da denicem. internette araştırmalarıma göre nanoteknoloji henüz yeni tanınıyor. dedikleri gibiyse eğer deniz için pratik çözümler oluşturacağa benziyor.
Merhaba Tarkan kardeş. Geçen sezon boyunca tekne denizde balıkta kullanıldı ve sezon sonu karaya çekildi. Bu sezon başı da devrettiğim arkadaş genel temizliğini yapıp bir kat daha uygulamadan sonra balıkta kullanmaya devam ediyormuş. Yapışan çok az kabuklu, yosun, parazit gibi ilişkenleri de fırçayla kolaylıkla temizliyormuş. Şimdilik bir problem yok. Yalnız yeni bir ürünün uygulaması başlamış. Teknelerin ahşap kısımlarına uygulandığında 20 sene boyunca her türlü korozyona karşı garanti veriliyor. Rengi koyu ahşap rengi ve suyla renk değiştirmeyip solmuyor. Bence çoğu ürünün pabucunu dama atacak gibi görünüyor şimdiden.
4.65 lik bi polyesterim var 6 ay denizd kalacak bana tavsiy edebileceginiz bi urun varmi bu konuda simdiden tesekurer..