dün geceki fırtınada dragosdaki 8 m lik yatım battı bu sabah çıkarmaya gidicez bakalım.sanırım bu sezon artık balığa çıkamayacağım halbuki lüfer avı için ne hazırlıklar yapmıştım nasip değilmiş.cyr herkeze tşkl bu sabah teknemi çıkartmaya gittim ve tabiki sonu hüsran sabaha kadar tamamen dağılmış paramparça olmuş tekne dragos da b.barınağında bağlıydı en açık yerde duruyordu yanında başka teknede yoktu destek alamamış battı işte marina sahibinin de hiç umruna bile gelmedi adamlar otopark görevlisi gibi onuda tam yapsalar öööfff neyse sorun sigortası da yok yani sizin anlayacağınız koca tekne yalan oldu neyse şükür canımız sağ yapıcaz birşeyler herhalde hoş ne yapacaksak artık.hava düzeliyordu güya lüfere gidecektik ondan sonra karaya alacaktık ama nasip değilmiş en acısı da batan geminin malları gibi içindeki eşyalarımı çocukların oyuncaklarını vs.denizden toplamak oldu tabi çoğu izmiti bulmuştur her halde yine de canımız sağ olsun.cyr
Çok üzüldüm çoook ama çook geçmiş olsun Mustafa. İnşallah fazla bir hasarı yokturda çarçabuk yenilersin.
1-Hayırdır geçmiş olsun üstad dünden beri hava kötü olacak, kötü olacak dikkat edindenize çıkmayın hava karayelden bindirecek gece 00-03 saatleri arası dehşet esecek diye diye dilimde tüy bitti tekne limanda değilmiydi. 2- Bu havada tekneyi çıkartamazsınız hala lodosun dev dalgaları gelmeye devam edıyor akşamustu yada yarına bırakın bence 3- nerde bağlıydı tekneniz. 4- Herşeyde hayır vardır, üzülmeyin var bunlar denizcilikte kısmetin ötesi yok olur böyle şeyler Tekrar çok ama çok geçmiş olsun...
Mustafa bey geçmiş olsun. Umarım kolay çıkartırsınız. Sanırım dragostaki balıkçı barınağında tekneniz, bende oraya bağlayacaktım ama pek given vermediği için bağlayamamıştım. Umarım çok çabuk toparlarsınız.
balıkçı barınağında tekne nasıl batar beyler nasıl oluyor bu iş biri bana soylesın Allah Aşkına hangi denizi havayı alıyor bu barınakta tekne batıyor böyle barınakmı olur zannetmıyorum
büyük geçmiş olsun .gerçekten üzücü.peki bundan sonra yapılacak olan işlemler nedir. yani batık tekne nasıl çıkar ve ne gibi onarımlar yapılmalı.tekrar yüzdürme maliyetleri yüksekmidir?
çok Geçmiş Olsun. Gelen Mala Gelsin. Yerine Koyulur. Sizlere Bişey Olmasin. Kiş Mevsimi Geldi çatti Bütün Denize Açilan Abilerimizi Allah Esirgesin.