Merhaba arkadaşlar İstanbul / Büyükçekmece-Mimarsinan limanından aşağıda resimleri olan teknemiz çalınmıştır. Tekne adımıza kayıtlıdır.Ancak bu deniz nerede olacağı bilinmez görenlerin haber vermesini rica ederim.Karakolda tutanak tutuldu , sahil güvenliğe bilgi verildi. Sizler de görüp haber verirseniz sevinirim.
Geçmiş olsun diyorum. İnşallah en kısa zamanda bulunur tekneniz. Son zamanlarda malesef ne kadar da duyar olduk..
Geçmiş olsun, dilerim kısa zamanda bulunur. Teknenizi satıyor muydunuz? Üzerine sahibinden.com diye watermark düşülmüş de merak ettim.
Teşekkürler arkadaşlar umarım kimsenin başına gelmez. İnsanın çok canını sıkıyor. bir aralar satılık ilanı vardı. şirketten ancak bu resimlere ulaşabildim.
Tekneniz bulunur ,çalanları bulursanız onlara küreklerle ziyafet çekmeyi ihmal etmeyin.şimdiden kolay gelsin
Teknesi, motoru çalınıpta daha sonra bulan kimse oldu mu hiç? Çok sinir bozucu ve bir o kadar da üzücü:
benim bir arkadaşım tekne motoru çaldırıp sadece tekneyi bulmuştu.Adamlar sadece motoru çalmak istemişler fakat arkadaşım somun ve vida ile motoru tekneye sabitlemiş, motor yeni ve gıcır gıcır . adamlar tekne ile motoru götürmüşler tekne kıçından motoru vidalarını kıra kıra almışlar tekneyi bırakmışlardı
Geçmiş olsun.Çok uzak bir yere götüreceklerini sanmıyorum.Bizim Menekşe deresi ve civarına bu haftadan itibaren takibe başlayacağım.
Umarım en kısa zamanda bulunur.Ekmek teknenizin çalınmasına gerçekten çok üzüldüm...Büyük geçmiş olsun herşeyde vardır bir hayır...
Hay Allahım, ya Aklıma neler getirdin Boğaç. Bizim Vedat üstat teknesi-motoru çalınmasın diye teknesinde yatıyormuş. (birkaç kez maalesef O’nun da canını yaktılar vicdansızlar ) Hırsız bu, ne yapacağı belli olmaz, alır giderler Pamuk dedemizi. Tekne-motor orda kalır. Büyük üstad seni seviyoruz, saygılarımla. Engin hoş görünüze…
hepinize çok teşekkürler arkadaşlar. sahil güvenliğe bildirdik , karakola tutanak tutturduk , liman başkanlığına resimli evraklı başvurduk , bu gün de sahil kesimini gezindik. İnşallah bulunur. İnsanın gücüne gidiyor böyle birşey olması. siz gözünüz gibi bakın birisi binsin ve de götürsün. Yazıklar olsun.