merhaba arkadaşlar kışın başında almış olduğum teknemin tadilatını bitirdim.beni çok yordu ama bence değdi sizin yorumlarınızı bekliyorum
Mustafa bey tekne nin alındığındaki haliyle tadilatından sonraki halini fotosunu koyabilirseniz daha iyi yorum yapabiliriz. Birde ne gibi tadilatlar yaptınız?
sirküler madde 9: 9) Boyu 7.5 metrenin üzerindeki teknelerle amatör balık avcılığı yapılması yasaktır. senin tekne sirküleri geçiyor sanki boyu 7.5 tan büyük gibi geldi bana yasaklara uyalım abi ama bu bence gereksiz bir yasak benim tekne neyseki sınırda 7.4 m
Hayırlı olsun Mustafa abi çok emek verdin ama bu yaz keyfini doya doya çıkarırsın hayırlısıyla. Bu arada fotoğraflar eklenmiştir ilk mesaja.
Cok guzel bir tekne,gule gule kullanın fakat bence arkadan da bir resmini koysanız tam super olacakmıs.
Sorun değil ya biz 24 metrelikte bile yaptık hemde 118 kişi Tabi sirkülerdeki kurallardan saçma olmayanlara kesinlikle uyulması gerekiyor
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin abi tek kelimeyle harika olmuş tekne,havuzluktan resim yok sanırım? avın ve keyfin bol olsun..
mrb yandaki küçük resimde var.tadilatda havuza dolaplı L koltuklar,branda ve bıranda demirleri,taban halıları,yeni mutfak,tezgahı granit,içine ilave dolaplar,ön camları,küpeşteyi yükselttik,gösterge panosu,havuz iç döşemeler,boyası, işte öle
eyvallah murat sen teknenin eski halinide biliyordun zaten inşallah daha iyisi senin olsun.bu resimleri yazının altına kim ekledi?kendi otomatik mi ekleniyor resim yükleyince.