teknesinde yer olan var mı?

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında ilker_a tarafından paylaşıldı.

1. ilker_a

ilker_a İlker

Selamlar. Tekne kiralamak günümüz koşullarında ( özellikle öğrenci kesim için) çok zor. Saati ort. 40 lira olan tekneyi kiralama masrafı 3-5 kişi olsak bile tuzlu olmakta.

Böyle bir ortamda eminim benim gibi olan bir sürü insan vardır. Diyorum ki tekeniz 6 kişilikse 4 kişi çıkacakken, 5 kişi, 6 kişi çıkabilir misiniz?

Aslında uzun yazacaktım ama derse gitmem lazım. Kusura bakmayın. Kolay gelsin...

2. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    İlker hangi şehirden katılıyorsun? Belirtirsen seviniriz ;):)

3. serkanbey78

serkanbey78 serkan

Favori Kamış:
    3 adet olta (üzerindeki terimleri çözemedim)
    En İyi Avı:
    13 cm istavrit
    bende senin gibi teknesi olan birini arıyorum kardeş, hadi bulduk diyelim 2 kişilik sandivicini kolasını alır gelirdik :) ben ist

4. erdinc

erdinc erdinç allı

Favori Makine:
    shakespeare
    ben de bir iki olta attım ama kimseden atla gel abi diyen olmadı. ben de ist. acıbadem deyim. sevgiyle ve dostça .....

5. ilker_a

ilker_a İlker

Pardon unutmuşum ayarlarımda. İstanbul'da oturuyorum.

Son düzenleme: 14 Ekim 2009
  6. ilker_a

ilker_a İlker

Eksik kalan yazımı yazayım kısaca.

Ben bu sitenin inanılmaz bir platform olduğunu düşünüyorum. Bir yıldır takip ettiğim bu paylaşım alanında ne kadar tam anlamıyla bilmesem de reel hayatla buluşmasında etkinliği çok fazla olmadığını düşünüyorum. Tabi bu iş ha deyince olacak birşey değil biliyorum. Büyük çaplı bir örnek de vermiyorum tekneye yanına balık tutmayı seven birini almak gibi küçük bir şeyden söz ediyorum. Küçük şeylerin büyük iz bıraktığı olur bu dünyada. Belki çok iyi dostluklar kurulur vb...

Bu ilk bakışta otostop çeken, kim olduğunu bilmediğin birini arabaya almak gibi bir eylem gibi dursa da günümüz internet çağında sanal kişilerin, tüzel olduğu siteler ( facebook profilleri ilk aklıma gelen örnek) bulunmaktadır. Bir nebze insanı rahatlatan bir durum.

Bazı şeyleri yaşamak gerekiyor hayatta ne kadar buradan tecrübeleri okusak da yaşamak gerekiyor. İnanıyorum ki buradan tecrübelerini gençlere/ akranlarına anlatmak isteyen birileri vardır.. Önemli olan adım atmak..
    Okuyupta yanlış anlayan olmasın diye ifade de etmek istiyorum. Benim söylemek istediğimin temeli paylaşmak, maddiyat değil. Eli boş gelecek veya bu iyiliğin, nezaketin altında kalmak gibi kaba bir davranışı gösterecek değilim(z)..

Saygılar...

7. crank

crank AYDIN

Favori Kamış:
    balzer diabolo
    Favori Makine:
    banax sx4000
    En İyi Avı:
    2.5kg yayın
    teknem yok ama almak istiyorum olunca söz hepinizi gezdirecem ;)

8. ilker_a

ilker_a İlker

En azından birkaç yorum yapılmasını beklerdim, neyse sağlık olsun...

9. tiho

tiho taner

Favori Kamış:
    daiwa
    ilker cim öncelikle balık avlamak veya balık tutmak ne dersin bilmem ama böyle bir hobinin olması çok güzel günümüz nesli bu tip şeylerle pek uğraşmıyor ama senin böyle bir tutkunun hobinin olması güzel ben bursa/güzelyalıdyım ve burada olsaydın seni de sandalımıza almak isterdim he sandalımıza dedim çünkü biz 2 arkadaş ortak aldık sandalı ve şunu diyorum ne iyi etmişiz de ortak bir sandal almışız geçen seneye kadarsandal kiralardık ve sadece hayal ederdik şöyle olsa nasıl olur du diye şimdi birer birer yapıyoruz hayallerimizin. umarım senin de bir sandalınolur kafana göre takılırsın.rabbim herkese nasip etsin..

10. ilker_a

ilker_a İlker

Taner Abi sağol görüşlerin için. Bizim de hayalimiz sizinkinden farklı değil. Bursa'da olsam kesinlikle ilginizi karşılıksız bırakmazdım. Tekrardan teşekkürler..

11. serosero

serosero ŞERİF ŞENER

Neden olmasın tabiki seve seve balığa çıkarken haberveririm ama şunu sölemem gerek ben tekne alalı 4 ay oldu inan tekneden ne avladın diye sorsan sadece mezgit hımm eylendimmi eylenceli ama tekneyi alırken hep hayalim büyük iri balıklardı ozaman şöle kısadan yaziyim bu arada (acıbademli abimizede yazmış oliyim) bu aralar işlerimin yoğun olmasından sebep malesef pek denize açılamıyorum ama benimde canım çekmiyo değil en kısa zamanda bi açılalım derim özelden telefon numaralarınızı yollarsanız neden olmasın haberdar ederim çıkarız yanlız teknem 6 kişilik ama ben biraz yapılı olduğum için malesef en fazla 4 yada 5 kişi olaraak çıka biliriz siz özelden telleri yollayın bende çıkmadan 1-2 gün önce haberdar edeyim çıkalım :)

12. ilker_a

ilker_a İlker

İlginiz için teşekkürler Şener Bey. Bilgilerimi özel mesajla yolluyorum. Umarım nasip olur beraber bir ava çıkmak.

13. tiho

tiho taner

Favori Kamış:
    daiwa
    ilker şener bey in sizi davet emesi gerçekten çok güzel şimdiden ikinizede rast gelsin inşallah kofanaları yakalarsınız.

14. cihanunal

cihanunal cihan

valla çanakkalede bizde aynı dertten muzdaribiz :)