Arkadaşlar, Tekneyle çıkacak arkadaşlar için, zaman zaman buradan deniz raporu verilirse, herkes için faydalı olacaktır. Bugün İstanbul için (26.11.2007) deniz durumunu veriyorum ; Saat 17'den sonra 26 kuvvetinde lodostan Saat 20.00'den sonra 32 kuvvetinde lodostan eseceği Saat 23.00'den sonra da azalarak yönünü kuzeybatıya vereceği tahmin ediliyor.
Evet bilgi doğrudur Atakoy marına açıkları saat 17:00 saatleri 26 Knot saat 20:00 saatleri 32 knot hızla lodostan esmesi beklenmektedir. Sahıl yolu buyuk ıhtımalle kapanır duruma gelecektır. Bu uyarıya yaparken konuyu bizde dikkatle inceleyıp bakmıştık. diğer ilgilenen arkadaşların daha ayrıntılı bilgi aiçin aşağıdaki linki takip etmeleri rica olunur sevgiler http://212.175.180.128/MARINA/Script/MF_index.php# Dalga yüksekliği 1,75 mt-2,10 olarak verilmiştir.
Bu konuda şunu anlamadım. Teknesi olupta denize çıkacak denizci bence bu konuya bakmaz. poseidon.weather,meteor.gov.tr gibi sitelere,kendi seyrü sefer cihazlarına ve tecrübelerine bakar. yanılıyormuyum?
tarkancım Huzur Limanda dedık ya huzur limanda gidiyorum birazdan. hava sertler. geçen hafta 26 larda idi en son havanın durumu sıkıntılar olmuştu sahil yolları kapanmıştı.... 2 hafta önce cumartesi günü. ben teknemin başına gideyim. Denize çıkmakmı...... ben almıyım bugun sevgiler
Tarkan cım zaten o sitelere bakılıp buraya bir hava durumu raporu hazırlanması amaçlanıyor. Ayrıca o bölgelerde bulunan arkadaşların hava ile ilgili görüşleride bu bölümde bulunabilir.