nasi isterim ama bendede istavrit çaparisi var tekne balikçiliği için malzemem yok ama kiyi dersen envai çeşit rapalam var bi 5 10 tane hadi gidelim )
gel sen bu işi pazar sabahina birak bende yarin sarayburnu taraflarina gidicem kiyidan istavrit sonra yemli lüfer denicem bakalim eğlenmelik dönüşte karaköye uğrarim spotta vs güzel köstekler oluyo onlardan alir donatirim palamut çaparisini
Merhaba halıc demıssınız bende yaknım halıce sarkkahvesındeyım musaıt oldugunuzda bı zaman cıkıcagınız zaman sıze eslık edebılırım yakıt konusunda ortak olurum sıze
Bunu biraz erken görseydim kesin gelirdim. Tecrübeli bir avcının yanında ava çıkmak mükemmel olurdu...
teknenizle açıldığınızda haberim olursa seve seve gelirim bir dahaki sefere, eyüpte pierlotinin orada otuyorum, yakıt ücreti problem değil , yer olursa benimle birlikte bir arkadaşım daha gelebilir,bilginize ismim ersin 0552 284 39 09
15-20 Kişilik Kiralık Tekne Arıyorum Merhaba arkadaşlar, Bayram sonrası bir haftasonu iş arkadaşları ile balık avı organizasyonu yapmak istiyoruz. 15-20 kişi kapasiteli bir tekne kiralamak istiyoruz. Geçen yıl bir organizasyon yapmıştık. Fakat kiraladığımız tekne organizatörleri balık avı ile alakası olmadığı için bizi boğazda dolaştırıp durdular Sonuç tek balık yakalayamadan geri döndük. Özellikle bu balık avı konusunda bir kaptan ile avlanmak istiyoruz. 15-20 kişiyi ağırlayabilecek bir tekneye sahip işin ehli birini bilen duyan varsa lütfen söylesin. Hepinize bol avlar diliyorum Saygılar Fatih ÖZTÜRK