merhabalar 2 haftadır balıklıovadayız heryer balıkçiftliği sürekli birileri arıza çıkartıyor burda duramazsınız 200 metre yaklasabilirsiniz falan diye bu balık çiftliklerine ne kadar yaklasabiliriz yada böyle bir kural gerçekten varmı ? 2 oldu sahil güvenliği arıcaz diye tehtid ediliyoruz durumunda akibetini bilmedigimizden diklenemiyoruz bu konuda bilgili ve tecrübeli abilerimin paylasımlarını bekliyorum. saygılar.
Tebliğde, Yöntem ve Sınırlamalar/Genel hususlar başlığında 100 mt olarak ifade edilmiş. 100 mt sınırlaması Denizlerde Amatör balıkçılık kapsamında mıdır, emin değilim?
Cem, soracağın şeyin bu olduğunu bilseydim özelden gönderdiğin mesajı cevaplardım. Ben yetiştiricilikle ilgili bir şey soracaksın sanmıştım. Amatör balıkçılar için de aynı mesafe söz konusu. 2/2 nolu tebliğ / Dördüncü Bölüm Yöntem ve Sınırlamalar Genel hususlar (6) Su ürünleri yetiştiriciliği yapılan kafeslere 100 metreden daha yakın mesafede avcılık yapılması yasaktır.
yani 100 metrede yok efendim sahil güvenlikmiş zartmış zurtmuş tamamen faso füso çok iyi oldu bu cumartesi göstericem ben onlara